ATA-AÖF de önemli değişiklik!

ATA-AÖF de önemli değişiklik!

ATA-AÖF de önemli değişiklik!

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yayınlandı.

Buna göre artık Atatürk Üniversitesi AÖF'te de 3 ders sınavı yapılacak.

28 Haziran 2017 tarihli Resmi Gazete yayınlandı. Resmi Gazete'de Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik yayınlandı 

işte RESMİ GAZETEDE YAYINLANAN YENİ YÖNETMELİK:

Eski YÖNETMELİK:"Her ders için en az bir ara sınav, bir yarıyıl/yıl sonu sınavı ile bir bütünleme sınavı yapılır. Ayrıca kayıtlı olduğu programın bütün derslerine kayıt yaptırmış ve almış ancak FF harf notu alarak mezuniyeti için tek dersi kalmış olan öğrencilere eğitim-öğretim yılı sonunda bir kere mezuniyet tek ders sınavı yapılır. Bu sınavla ilgili usul ve esasları belirlemeye Fakülte Kurulu yetkilidir.

"Yeni YÖNETMELİK:  "Her ders için en az bir ara sınav, bir yarıyıl/yılsonu sınavı ile bir bütünleme sınavı yapılır. Ayrıca kayıtlı olduğu programın bütün derslerine kayıt yaptırmış ve almış ancak FF harf notu alarak mezuniyeti için en fazla üç dersi kalmış olan öğrencilere eğitim-öğretim yılı sonunda bir kere mezuniyet üç ders sınavı yapılır. Bu sınavla ilgili usul ve esasları belirlemeye Fakülte Kurulu yetkilidir."

 "2016-2017 eğitim-öğretim yılı başından geçerli olmak üzere yayımı tarihinde yürürlüğe girer" ifadesi yer aldığından dolayı 3 ders sınavı ile ilgili ATA AÖF TARAFINDAN ÖNÜMÜZDKİ BİR İKİ GÜN İÇİNDE AÇIKLAMA GELMESİNİ BEKLİYORUZ.

AÖF GELİŞMELERİNİ KAÇIRMAMAK İÇİN BİZİ FACEBOKTAN TAKİP ET TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.