Atama Bekleyen Öğretmenler Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Görüştü

Atama Bekleyen Öğretmenler Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Görüştü

Atama Bekleyen Engelli Öğretmenler

Engelli Öğretmen Platformu başkanı Eylül Güneş ve beraberinde ki bir grup, atama bekleyen 1200 engelli öğretmen adayı adına, atamalarının yapılması için eski Bakanlardan ve halen AK Parti Genel Başkan Danışmanlığı görevini yürüten Güldal Akşit vasıtası ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Engelli Öğretmen adayları olarak Cumhurbaşkanı ile görüşme yapıp en kısa sürede 1200 engelli öğretmen adayının Milli Eğitim Bakanlığına alımı için atama talebinde bulunuldu.

 Sayın Cumhurbaşkanımız ile engelli öğretmen atamalarına dair 40 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdiklerini, en kısa sürede atamalarının yapılması için taleplerini ilettiklerini bildirdi. Özellikle 1200 engelli öğretmen adayının hayali olan öğrencilerine kavuşmasının Cumhurbaşkanımızdan gelecek müjdeli haberi bağlı olduğunu dile getirdi.

atama-001.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ÖĞRETMEN 2020 ATAMA İÇİN NET BİR TARİH VERMEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tek tek hayat hikâyelerini dinleyip yaşamları esnasında karşı karşıya kaldıkları sorunları dinledi. Ayrıca Erdoğan, ‘’ Engelli Öğretmen alımı yapılıyor ve yapılmaya devam edecek’’ dedi. Atama ile ilgili net bir tarih vermedi ama atama yapılacak dedi. Güneş, Sayın Cumhurbaşkanın kendilerini çok içten ve samimi bir şekilde karşıladığını görüşmenin gayet olumlu geçtiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.