Atatürk Üniversitesi 6 Personel Alımı

Atatürk Üniversitesi 6 Personel Alımı

Atatürk Üniversitesi 6 Personel Alımı

Atatürk Üniversitesi 6 Sözleşmeli Sağlık Personeli alımı ilanı 12 Ekim 2016 da yayınladı. Başvurular son tarih olarak 27 Ekim 2016 kadar şahsen yapılacaktır.

Atatürk Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü’nde (giderleri özel bütçe gelirlerinden karşılanmak üzere ) 657 Sayılı D.M.K ‘nın 4. Maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı kararnameye ekli değişikliklere göre aşağıda belirtilen unvan ve sayıda, yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın, 2014 Ortaöğretim KPSS P94 puan üstünlüğü esas alınarak yapılacak sıralamaya göre 6 Sözleşmeli Hemşire alım yapılacaktır.

Sözleşmeli Hemşire 6 kişi için şartlar: Yüksek Öğrenim Kurumlarının Hemşirelik bölümü (Ortaöğretim) mezunu alması, Başvuracak adayların 657 Sayılı Kanunun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşıyor olması, Her hangi bir kurumda 4 B Sözleşmeli Personel olarak çalışmakta iken istifa eden görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler, fesih tarihinden itibaren 1 (Bir) yıl geçmedikçe başvuru yapamazlar, 2014 Ortaöğretim KPSS P94 puan bulunması, Nöbet usulü çalışmaya engel halinin bulunmaması, Her hangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması şarttır.

Başvuruda istenecek belgeler: Nüfus Cüzdan Fotokopisi, Diploma Geçici Mezuniyet Belgesi Fokokopisi, 2014 KPSS Ortaöğretim Sonuç Belgesi, Personel Daire Başkanlığının web adresinden temin edilecek başvuru formu olarak açıklanmıştır.

Başvurular Atatürk Üniversitesi Baskanligi sitesinde hazırlanan başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmekte olup, posta ve kargoyla yapılacak başvurular kesinlikle geçersiz sayılacaktır. İLANA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.