Atatürk Üniversitesi personel alımı 2016

Atatürk Üniversitesi personel alımı 2016

Atatürk Üniversitesi personel alımı 2016

Atatürk Üniversitesi Hukuk Müşavirliğinde görevlendirilmek edilmek üzere, Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Yükseköğretim Üst Kuruluşları İle Yükseköğretim Kurumları Hukuk Müşavirliği ve Avukatlık Giriş Sınavı ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre boş bulunan üç avukat kadrosuna sınavla atama yapılacaktır.

Başvuru yapacak adaylar 2014 KPSS sınavından en az 70 puan almış, Hukuk Fakültesi mezunu, Avukatlık ruhsatnamesine sahip ve en az 2 yıl deneyimli olması gerekmektedir. Başvurular başvuru formu, diploma veya mezuniyet belgesinin onaylı örneği, üç adet vesikalık fotoğraf, KPSS (B) sonuç belgesi, özgeçmiş, avukatlık ruhsatnamesinin onaylı örneği ve deneyim Belgesi ile birlikte en geç 13 Nisan 2016 tarihinde kadar Atatürk Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır.

Giriş sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecektir. Yazılı sınav 2 Mayıs 2016 tarihinde sözlü sınav ise 17 Mayıs 2016 tarihinde yapılacaktır. Sınav için öngörülen süre içerisinde yapılan başvuruları inceleyerek adayların aranan şartları taşıyıp taşımadıkları, Başvuru İnceleme Komisyonu tarafından değerlendirilecek olup, başvurusu kabul edilen adayların listesi Üniversitemizin www.atauni.edu.tr sayfasından yayımlanacaktır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.