Atlas Jet 2019 yılı için Çok Sayıda Personel Alım ilanı Yayınlandı

Atlas Jet 2019 yılı için Çok Sayıda Personel Alım ilanı Yayınlandı

kabin memuru alımı, bilet satış memuru alımı, engelli personel alımı, dijital pazarlama memuru alımı, ikram memuru, Rusya uyruklu kabin memuru alımı ve personel alımı

Atlasjet havacılık 2018/2019 tarafından yayınlanan farklı ilanlar ile kabin memuru alımı, bilet satış memuru alımı, engelli personel alımı, dijital pazarlama memuru alımı, ikram memuru, Rusya uyruklu kabin memuru alımı ve personel alımı duyuruldu. İşte alınacaklar hakkındaki tüm detaylar.

Özel Sağlık Sigortası + Servis + Yemek Kartı (Ticket, Multinet, Sodexo vb.) + Yemekhane sosyal hakları verilecektir.

Kabin Memuru 

19 ile 30 yaş aralığında, En az lise veya dengi okul mezunu. Intermediate ve üzeri ingilizce seviyesi olan. SHGM tarafından yetkilendirilmiş olan sağlık kuruluşlarından alınmış sağlık raporuna sahip. 1.65-1.80 cm boy aralığında olan (Boy kilo arasında -10 birim olmalıdır) ve Antalya'da ikamet eden olması gerekmektedir. Alınacak personel sayısı belirtilmemiştir.

Bilet satış süpervizörü;

En az yüksekokul mezunu. Tercihen havacılık sektöründe bilet satış ve/veya yolcu hizmetleri birimlerinde en az 1 yıl deneyim sahibi. İyi derecede İngilizce bilen. Yoğun iş temposunda çalışabilecek ve ekip çalışmasına yatkın. İletişim becerileri güçlü ve diksiyonu düzgün olması gerekmektedir. Askerlikten muaf veya yapmış olması gerekmektedir.

İkram süpervizörü

Üniversitelerin veya Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden mezun. Konusunda en az 3 yıl deneyimli. Orta düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması gerekmektedir. İletişim ve planlama yeteneği gelişmiş. Ekip çalışmasına yatkın. Erkek adaylarda askerlik görevini tamamlamış. Vardiyalı olarak çalışabilecek.

Engelli personel alımı; Lise veya Önlisans mezunu. Tercihen ofis ortamında tecrübesi olan. MS Office uygulamalarına hakim. Tercihen Avrupa yakasında ikamet eden. %40 ve üzeri engel raporu bulunan adayların başvurusu kabul edilecektir.

Dijital pazarlama performans uzmanı; Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun. SEM ve performans pazarlama konusunda en az 3 yıl tecrübeye sahip. Tercihen daha önce bir e-ticaret operasyonunda görev almış. İyi derecede İngilizce bilen. Ms Office bilgisine sahip. Koordinasyon yeteneği güçlü. Sorumluluk alabilen, analitik düşünebilen ve araştırmacı. Seyahat engeli bulunmayanlar olması gerekmektedir.

Rus uyruklu kabin memuru alımı; 19-30 yaş aralığında. En az lise veya dengi okul mezunu. Intermediate ve üzeri ingilizce seviyesi olan. SHGM tarafından yetkilendirilmiş olan sağlık kuruluşlarından alınmış ve "SHT MED -SAĞLIK (Madde 6)" gerekliliklerine uygun sağlık raporuna sahip. 1.65-1.80 cm boy aralığında olan (Boy kilo arasında -10 birim olmalıdır). Antalya'da ikamet eden. Rus uyruklu adaylar değerlendirilecektir.

ilana ulaşmak için buraya tıklayınız

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum