Avrupa Uzay Ajansı 200 Bin TL Maaşla iş ilanı

Avrupa Uzay Ajansı 200 Bin TL Maaşla iş ilanı

Avrupa Uzay Ajansı 200 Bin TL Maaşla iş ilanı

NASA ve Avrupa Uzay Ajansı iş ilanları 2020

Yaşları 24 ile 55 arasında olan 12 kadın ve 12 erkek olmak üzere toplamda 24 personel alımı yapılacağına yer verildi. 2 ay boyunca yatacak personellere toplamda 100 bin TL verilecek. Artificial Gravity Bed Rest Study (Yapay yer çekimli yatak istirahatı çalışması) ile, uzay ajansları, yer çekimsiz ortamda , insan vücudunda yaşanabilecek gelişmeleri, değişimleri ve tepkileri inceleyecek.

Fransa merkezli Medes kliniği ile iş birliği yapan ESA, bu proje ile astronotların uzayda vücutlarındaki durum değişimlerini inceleyeceği öğrenildi. 2 ay boyunca sürekli olarak yatacak personeller, yemek yeme, duş alma, tuvalet ve diğer tüm ihtiyaçlarını yattıkları yerden giderecek. 

89 gün sürecek programda, İilk 6 gün alışma süreci geçirecek, 60 gün yalnızca yatacak ve son 14 günde de normal hayatlarına geri dönecekler. Bu 14 günlük süreçte normal hayata geri dönebilmek için astronot rehabilitasyonu verilecek.

Araştırmacılar, programa katılacaklar için yaptığı açıklamada "Zamanlarını online kurslara katılıp yeni şeyler öğrenerek geçirebilirler ya da dizi izleyerek de geçirebilirler. Onların tercihi." dedi.

Edinilen bilgilere göre bilim insanları, psikologlar, terapistler ve doktorlar , 2 ay boyunca yatacak personelleri rahat ettirmeye çalışacak.

Katılımcılar, 60 günlük yatma süresinde günde bir kere 30 dakika boyunca "insan santrifüjü"nde zaman geçirecekler. Bu merkezkaç kuvveti ile sizi durmadan döndürecek bir alet. Bu sayede yerçekimsiz ortam test edilirken aynı zamanda vücuttaki sıvıların olması gereken yere gitmesi sağlanacak.

Ayrıca adayların kilo almaması için de yemekler beslenme uzmanları tarafından gerekli besin değerleri ayarlanarak verilecek.

NASA İŞ İLANLARI 2020 BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI

Avrupa Uzay Ajansı tarafından yapılan açıklamada başvuruların bugün başladığı ve Mayıs ayına kadar devam edeceğine yer verildi.

https://dlr-probandensuche.de/

Yapılan açıklamada başvuruların yukarıdaki adresten yapılacağına yer verildi. Başvurular 24 Mayıs 2020 tarihine kadar devam edecek ve katılımcılar Eylül ayında projeye alınacak.

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

TİWİTTER KAMU PERSONEL ALIMLARI 2020 TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum