Aydın Didim SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alımı

Aydın Didim SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alımı

Aydın Didim SYDV Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Alımı

Aydın İli Didim İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Kurum tarafından yayınlanan ilana göre 1 kişi sosyal yardım ve inceleme görevlisi unvanıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 4/b maddesi uyarınca sözleşmeli olarak istihdam edilecek. İnternet üzerinden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 'na başvurular 2 Eylül 2016 tarihinde sona erecek. İstenen evrakların Aydın Didim SYDV 'ye teslimi ise 8 Eylül 2016 tarihinde sona erecek.

SYDV Aydın Didim sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı için: Bilgisayarda Microsoft Office programlarını iyi düzeyde kullanabilmek ve bunu belgelendirmek (MEB onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmak). Tercihen üniversitelerin Sosyoloji,Psikoloji,PDR,Sosyal Hizmetler, Bölümlerinden 4 yıllık düzeyinden mezun olmak şart.

En az B sınıfı ehliyete sahip olmak ve aktif olarak araç kullanabiliyor olmak. Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı. İlan tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak.İlan tarihi itibariyle Aydın ili Didim ilçesinde en az 1 yıldır ikamet ediyor olmak. Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak şartları sıralandı.

Detaylı bilgi Aydın ili Didim Kaymakamlığı resmi internet sitesinde yer alacaktır. Aydın Didim SYDV personel alımı internet başvurusu için  Tıklayınız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.