Aylık 500 bin TL'den paraşütsüz düşüş..

Aylık 500 bin TL'den paraşütsüz düşüş..

Aylık 500 bin TL'den paraşütsüz düşüş..

Aylık 500 bin TL'den paraşütsüz düşüş...
Elif Bayram Posta'daki köşesinde bugün sosyal medya fenomeni olarak hayatımıza giren Kerimcan Durmaz'ın önlenemez düşüsünü yazdı...

Kerimcan Durmaz nasıl hayatımıza girdi, bir hatırlayalım. Önce, çalıştığı kozmetik mağazasında yaptığı makyajlarla ve daha sonra da sosyal medyada çektiği videolarla ismini duyurmaya başladı. Sonra stiliyle, yaptığı makyajla ve konuşma tarzıyla hepimizin dikkatini çekti. Yalan yok, hepimiz izledik, takip ettik. Kimimiz güldük, kimimiz 'şımarık' bulduk ama bir şekilde hayatımıza dahil ettik.

Kerimcan ile birlikte 'sosyal medya fenomeni' kavramı hayatımıza iyice yerleşti. O da gittikçe daha geniş bir kitleye yayıldı. Videolarında yaptığı şovu (dansı, komik anlatımları, söylediği şarkıları) beachler ve klüpler kullanmak istedi. Böylece Kerimcan Durmaz hem Dj'lik yapmaya başladı hem de sahnede playback yaparak dans etmeye...

 

Bir saatlik DJ’lik performansından 35 bin TL, sosyal medyada yaptığı paylaşımlardan 20 bin TL, katıldığı açılış ve davetlerden 40-50 bin TL arasında para kazanıyordu. Yani anlayacağınız aylık kazancı 500 bin TL'yi buluyordu.

 

Bu durum onu lüks kıyafetlere, lüks tatillere, arabalara ulaştırdı. Ünlüler dünyasına girdi. Demet Akalın, Fatih Ürek, Bülent Ersoy ve Banu Alkan gibi isimlerle yakınlık kurdu. Hatta lüks bir siteye taşınıp Demet Akalın ile komşu bile oldu.

 

Fatih Ürek: Ben onu uyarmıştım ama dinlemedi
Buraya kadar her şey Kerimcan için güzel gidiyordu. Ta ki bindiği uçağın tuvaletinde çektiği müstehcen videoyu Instagram profilinde paylaşana dek. Kerimcan'ın bir arkadaşına atacakken story'sine yüklediği müstehcen video kısa süre içinde fark edilip kaldırılmasına rağmen, capslerle sosyal meydada yayıldı. O videoyu küçük çocuklar da gördü, Kerimcan'ın ailesi de gördü, hepimiz gördük.

Videonun ardından ünlü arkadaşları Kerimcan'dan yavaş yavaş uzaklaşmaya başladılar. Demet Akalın 'Bir daha evime giremez' dedi. Fatih Ürek 'Ben onu uyarmıştım ama dinlemedi' dedi. Video yayıldıktan 2-3 gün sonra da Kerimcan açıklama videosu paylaşarak özür diledi. Ama artık olan olmuştu, bu yüzden Kerimcan'ın özürü pek de işe yaramadı.

Her ne kadar eğitimi için ABD'ye gittiğini söylese de...
Çabuk parlayan fenomenin bu durumla birlikte yıldızı sönmeye başladı. İşleri azaldı, açılış davetleri gelmez oldu. Paylaştığı video yüzünden hakkında davalar açıldı. Hatta 6 aydan 2 yıla kadar hapsi istendi. En sonunda da oturduğu sitede istenmemeye başladı ve taşınmak zorunda kaldı.

Çok sevdiği evinden ayrıldıktan sonra sosyal medya hesabında yine videolu bir paylaşımda bulunurak, uzunca bir süre Amerika'da kalıp, üniversite eğitimi alacağını söyledi. Bugün de hakkında çıkan 'siteden kovuldu' haberlerinin doğru olmadığını iddia etti. Ama Kerimcan her ne kadar eğitimi için ABD'ye gittiğini söylese de, aslında hakkında açılan davalardan ve gözlerden uzak olmak için gittiği bariz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.