Azra Gülendam Haytaoğlu’ndan acı haber!

Azra Gülendam Haytaoğlu’ndan acı haber!

Azra Gülendam Haytaoğlu’ndan acı haber!

 Günlerdir kayıp olan Azra Gülendam Haytaoğlu’nun vahşi bir cinayete kurban gittiği öğrenildi. Üniversiteli genç kıza tecavüz edildikten sonra boğarak öldüren ve banyoda 5 parçaya ayırdıktan sonra ormana gömen emlakçı ekipler tarafından gözaltına alındı. Azra Gülendam Haytaoğlu cinayeti hakkında son dakika gelişmeleri haberimizde..

Gelen bir son dakika haberine göre Antalya’da kayıp olan ve bir süredir aranan Azra Gülendam Haytaoğlu’nun cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Genç kızın cansız bedenine bu sabah ulaşıldı. Haytaoğlu’nun iş için Mustafa Murat Ayhan isimli bir kişinin evine gittiği öğrenildi.
 
KORONA YÜZÜNDEN TARTIŞMIŞTI
Antalya Üniversitesi Gazetecilik bölüm öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu ablası Ezgi Haytaoğl ile birlikte kalıyordu. Azra, kendisinde korona belirtileri hissedince, 28 Temmuz’da hastaneye giderek test verdi. Test sonucu pozitif çıkınca, ablası dikkat etmediği için hastalığa yakalandığını söyledi ve iki kardeş arasında tartışma başladı.

Genç kız ablasına, “Ben biraz hava alacağım” diyerek kimliğini almadan evden çıktı. Bir süre dönmeyince ablası kardeşini aradı ve genç kız ablasına, “Bir kafede koronavirüs geçirmiş bir abiyle oturuyorum, beni çok iyi anlıyor. Bugün onunla kalacağım” diyerek telefonu kapattı ve kendisine bir daha ulaşılamadı.

 

İTİRAF ETTİ
Ayhan’ın buluşma sonrasında valiz taşıdığı ortaya çıkınca, şüpheli olarak gözlatına alındı. Ayhan, çapraz sorgu sonrasında genç kızı boğarak öldürdüğünü anlattı. Ayhan, ifadesinde kan donduran cinayeti Azra’yı parçalara ayırdığını ve bavul ile evden çıkardığını söyleyerek anlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.