B Ehliyetli 40 Hizmetli-Beden ve Temizlik İşçisi Alımı yapılacaktır Başvuru ekranı

B Ehliyetli 40 Hizmetli-Beden ve Temizlik İşçisi Alımı yapılacaktır Başvuru ekranı

Adana, Ankara, Karaman, Kars ve Tokat ili SYDV bünyesinde istihdam edilmek geçici/sürekli kadrolarda 40 personel alınacak

Adana Ceyhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) başvuru süreci
Adaylar başvurularını 14 Şubat 2022 tarihine kadar Ulus Mahallesi Dr. Mehmet Doğan Sokak No:18 adresine yapacaklardır.

Tokat Zile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) başvuru süreci
Adaylar başvurularını 14 – 15 Şubat 2022 tarihleri arasında Zile Hükümet Konağı Amasya Caddesi K:2 adresine yapacaklardır.

Temizlik Görevlisi alımı için (15 kişi) Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, En az İlkokul mezunu olmak, Zile ilçesinde ikamet ediyor olmak, Erkek adaylar için en az B sınıfı ehliyete sahip olmak, Hasta ve yaşlı bakım belgesine sahip olmak.

Hizmetli alımı için (1 kişi) Türk vatandaşı olmak şartı vardır. Başka bir detaya yer verilmemiştir.

Ankara Sincan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) başvuru süreci
Adaylar başvurularını 14 Şubat 2022 tarihine kadar Tandoğan Mahallesi 155 Sokak No:1 Sincan/Ankara adresine şahsen veya kurum e-posta adresine elektronik olarak yapacaklardır.

Temizlik Görevlisi alımı için (15 kişi) Türk vatandaşı olmak, 18 – 55 yaş arasında olmak, En az İlkokul mezunu olmak, Sincan ilçesinde ikamet ediyor olmak, Erkek adaylar için en az B sınıfı ehliyete sahip olmak.

Karaman Ayrancı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) başvuru süreci
Adaylar başvurularını 14 Şubat 2022 tarihine kadar Yeni Mahalle Caddesi Atatürk Caddesi Hükümet Konağı K:2 Ayrancı/Karaman adresine yapacaklardır.

Beden İşçisi alımı için (3 kişi) Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak.

Kars Digor Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) başvuru süreci
Adaylar başvurularını 14 Şubat 2022 tarihine kadar Hükümet Konağı K:2 Digor/Kars adresine yapacaklardır.

Temizlik Görevlisi alımı için (6 kişi) Türk vatandaşı olmak, 18 – 50 yaş arasında olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak, Digor ilçesinde ikamet ediyor olmak, Erkek adaylar için en az B sınıfı ehliyete sahip olmak

Başvurular için tıklatınız

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.