"Babamız evde yok kapıyı açamayız"

"Babamız evde yok kapıyı açamayız"

Polisler acı haberi vermeye gitti, şehit Fethi Sekin'in çocukları "Babamız evde yok kapıyı açamayız" dedi...:

ŞEHİDİN EŞİ HABERİ ALINCA FENALAŞTI
İzmir Adliyesi önündeki terör saldırısı sırasında şehit olan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Fethi Sekin'in eşi Rabia Sekin, olayı öğrendikten sonra fenalaştı. Rabia Sekin, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü. 

’BABAMIZ EVDE YOK, KAPIYI AÇAMAYIZ’
İzmir Adliyesi’ndeki patlamada şehit olan polis memuru Fethi Sekin’in acı haberini Bayraklı Osmangazi Mahallesi’ndeki evine gelerek haber vermek isteyen polislere şehidin çocukları kapıyı açmadı. Dairenin kapısını çalan polis memurlarına, şehidin çocukları Tolunay (16), Dila (15) ve Nisa (8), "Babamız evde yok kapıyı açamayız" yanıtını verdi. Bu sırada şehit polisin eşi Rabia Sekin’in evde olmadığı belirtildi. Polis memurları, çocukları, "Biz zaten babanız için geldik, onun arkadaşlarıyız" diyerek ikna etti ve eve girdi. Polisler acı haberi, şehidin eşi Rabia Sekin eve gelince verdi.

Şehit polisin oturduğu dokuz katlı apartmana beş katı kaplayacak şekilde Türk bayrağı asıldı.

ACI HABERİ EMNİYET MÜDÜRÜ VERDİ
İzmir Adliyesi önündeki terör saldırısında şehit olan Fethi Sekin’in acı haberi, Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde böbrek taşı ameliyatı olan babası Mehmet Zeki Sekin’e verildi. Aydın İl Emniyet Müdürü Rahmi Başbuğ’dan oğlunun şahadet haberini alan Mehmet Zeki Sekin, büyük üzüntü yaşadı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.