Bağcılar’da dehşet! 6 yaşındaki kıza işkence…

Bağcılar’da dehşet! 6 yaşındaki kıza işkence…

Bağcılar’da dehşet! 6 yaşındaki kıza işkence…

Bağcılar’da dehşet! 6 yaşındaki kıza işkence…
İstanbul Bağcılar’da geçen yıl 6 yaşındaki kızlarına altına kaçırdığı için kızgın bıçakla kasıklarını ve bacaklarını dağladıkları,sigara söndürdükleri iddia edilen Suriye uyruklu üvey anne Mirfet K. İle öz baba Necip Z. hakkında yapılan soruşturma sonunda ‘beden bakımından kendini savunamayacak durumda bulunan kişiye eziyet’ suçundan 8’er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Koruma altındaki küçük kız ifadesinde “Üvey annem altıma çiş yaptığım için ateşe tuttuğu bıçakla beni yaktı. Babam da altıma çiş yaptığım için bacağımda sigara söndürdü. Üvey annem beni sürekli dövüyor. Annem ve babamın yanında kalmak istemiyorum” dedi.

Suriye uyruklu ailenin, 5 çocuğundan biri olan 7 yaşındaki Şehle Z. altına kaçırdığı için sinirlenen üvey annesi Mirkef K. ve öz babası Necip Z. tarafından gördüğü iddia edilen eziyet Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianameye göre şöyle anlatıldı: Baba Necip Z. ve eşi Mirfet K. 7 yaşındaki kızları Şehle Z. altına kaçırdığı için sinirlendi. Üvey anne ateşte ısıttığı kızgın bıçağı küçük kızın kasıklarına ve bacaklarına bastı. Öz babası Necip Z. ise Şehle'nin bacağında sigara söndürerek eziyet etti.

“ÜVEY ANNEM ÇİŞ YAPTIĞIM İÇİN YAKTI BENİ”
Küçük kız ifadesinde: “Üvey annem altıma çiş yaptığım için ateşe tuttuğu bıçakla beni yaktı. Babam da altıma çiş yaptığım için bacağımda sigara söndürdü. Üvey annem beni sürekli dövüyor. Annem ve babamın yanında kalmak istemiyorum” dedi.

Çocuklarına eziyet eden şüpheliler ifadelerinde suçlamayı kabul etmedi. Adli Tıp raporu da dikkate alınarak haklarında ‘beden bakamından kendini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı eziyet' suçundan 3 yıldan 8 yıla kadar dava açıldı. Bakırköy 6. Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanan Necip ve Mirfet K. çifti cezaevine gönderildi.

“ÖZ ÇOCUKLARIMDAN AYIRMADIM”
Eziyet iddiasıyla Bakırköy 38. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanması başlayan çift iddiaları kabul etmedi. Savunmasında Mirket K. “Şehle kayboldu. Biz  polise başvurduk ve polis kısa bir süre sonra bularak bize teslim etti. Bir gün sonra görümcemin komşusu olan  kadın kapımı çaldı. Benim üzerime saldırdı. ‘Sen bu çocuğa kötü muamele ediyorsun, eziyet ediyorsun' dedi ve küçük kızı benim elimden almak istedi. Ancak ben kendisine engel oldum. Daha sonra karakoldan gidip Şehle'yi aldılar ve 20 gün sonra da karakoldan bizi çağırdılar. Vücudunda bir kısım yaralar olduğu doğrudur. Çünkü bu anlattığım olaydan yaklaşık 4 ay kadar evvel Şehle'nin üzerine kazayla çay dökülmüştü. Meydana gelen yaralar bundan ileri gelmiştir. Suçsuzum beraatımı talep ederim. Şehle'yi öz çocuklarımdan ayırmadım onlara baktığım gibi bakmaya çalıştım” dedi.

“ VÜCUDUNDA Kİ YARALAR KAZA”

Duruşmada savunmasını yapan baba Necip Z. ise, Mirket K.' nin iddia edildiği gibi eziyet ettiğini düşünmediğini belirterek şunları söyledi: “Eşimin anlattığı kadının adı Hicran'dır. Bu kadın eşimin Şehle'nin üvey annesi olduğunu bildiğinden kızıma kötü muamele ve eziyette bulunduğunu düşünmektedir. Ancak böyle bir şey yoktur. Zaten böyle bir şeye ben müsaade etmem. Bu kadının bizden ne istediğini bilemiyorum. Eşime Şehle'yi alıp büyütmek istediğini söyledi. Şehle'nin vücudunda bir kısım yaralar olduğu doğrudur. Ancak bu yaralar olay tarihinden yaklaşık 4 ay kadar evvel kaza sonucu üzerine çay dökülmesinden kaynaklanmıştır. Hatta ben hastaneye götürdüm” diye konuştu.

‘‘ÇAY MI BIÇAK MI''
Mahkeme, Adli Tıp Kurumu'ndan çocuktaki yaraların bıçak yanığı mı çay yanığı mı olduğunun anlaşılması için rapor istedi. Öte yandan anne ve babanın üzerlerine atılı suç niteliğinin lehe değişmesi ihtimali olduğundan tutukluluk halinin ileride telafisi büyük zararlara sebebiyet verebileceği kanaatine vararak salıverilmelerine karar verdi.

2018 MEMUR - PERSONEL ALIMLARINI TELEFONUNUZA SİTE SİTE DOLAŞMADAN DİREK BİLDİRİMLE GÖNDERİYORUZ TIKLAYIN TÜRKİYEDE İLK OLAN UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARINI KAÇIRMAYIN

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.