Bahçeli Başkan Adayını Açıkladı! 3 Haziran 2020

Bahçeli Başkan Adayını Açıkladı! 3 Haziran 2020

BAHÇELİNİN BAŞKAN ADAYI

Akademisyen ve yazar Erol Mütercimler YouTube hesabından yayınladığı videoda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Mütercimler, ekonomiyle ilgili problemlerin sosyolojik sıkıntılara yol açacağını ve bu sebeple 2023 öncesinde erken seçim beklendiğini belirtti.

BAHÇELİ’NİN DÜŞÜNDÜĞÜ CUMHURBAŞKANI ADAYI

Mütercimler, sözlerine şöyle devam etti:“Bugün için Devlet Bahçeli Beyefendi Tayyip Bey’in cumhurbaşkanlığını destekliyor ama şimdi yalnızca isim olarak ifade etmeyeyim ismi siz bulunuz bana göre Devlet Bey’in düşündüğü cumhurbaşkanı adayı .....

Devlet Bey’in düşündüğü cumhurbaşkanı adayı H.A. ismi bu bana göre. İsmi yerine siz koyunuz.Geldiğimiz aşama itibariyle yaşananlara baktığımızda şunu görüyorum Hulusi Akar Beyefendinin de son derece güçlendiğini ve ordunun bir Genelkurmay Başkanı olmasına rağmen bugünkü uygulamalara baktığımız zaman Hulusi Akar Beyefendinin aynı zamanda ordunun başkomutanlığına soyunmuş olduğun görüyoruz.

2020 SONU İLE 2021 SONU ARASINDA ERKEN SEÇİM OLABİLİR

Bana göre erken seçim veya baskın seçim için Tayyip Bey ve Devlet Bahçeli cenahında bir hazırlık var. Bunun zamanlaması nasıl olur diyorsanız, 2020 ile 2021 sonbaharı arasında bir seçim olabilir.

BAHÇELİ’DEN SONRA MHP GENEL BAŞKANI OLACAK İSİM KİM?

Devlet Bey partinin başında olmadığında nasıl bir sonuç çıkacak derseniz muhtemeldir ki bu iki parti birleşecek o zaman. Bu yeni birleşmede Meral Hanımefendi hiç kuşkusuz ki güçlü bir genel başkan adayıdır. Başka birileri daha çıkabilir tabi.Devlet Bey’in kafasında kendisinden sonra MHP Genel Başkanlığı için bir isim var ama o ismi şu anda isim olarak söylemeyeyim genç birisidir. Şu anda İstanbul Milletvekili.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.