Bahçeli: Oy oranımız yüzde 18.81'dir! 18.81, 1881'dir o da Atatürk'ün doğumudur

Bahçeli: Oy oranımız yüzde 18.81'dir! 18.81, 1881'dir o da Atatürk'ün doğumudur

Bahçeli: Oy oranımız yüzde 18.81'dir! 18.81, 1881'dir o da Atatürk'ün doğumudur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya'da MHP'li belediye ve İl başkanlarıyla buluştuğu toplantıda konuştu.

Devlet Bahçeli’nin konuşmasından satır başları:


MHP yarım asırdır siyasetin zorlu etap ve kulvarlarını inancıyla aşmasını bilmiştir. Nice badire ve ithamlarla sınansak da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Biz bu ülkeyi karşılık beklemeden sevdik. Milli bekamızın varlığına başımızı koyduk. Türk-İslam ülküsünün hedefleriyle bilendik. Baş göz üstüne dedik, hiç sızlanmadık. Gün geldi, şehadet dediler, mağduriyet dediler, mahkumiyet dediler, seve seve katlandık.

İnsanı anlamlı kılan, insan olarak yaradılışından öte bir toplum içerisinde yaşıyor olmasıdır. Gerçekte gaye, hayatın anlamı, güzüdür. Gaye varsa hayat anlam kazanacaktır. Hayat varlığını sürdürmek isteyen ve gereğini yapanlar için anlamlıdır. Ancak gideceği limanı bilmeyenler için hayat fırtınalıdır, zifiri karanlıktır.

Devlet Bahçeli, Abdullah Gül'e yakın gazeteciyi hedef aldıDevlet Bahçeli, Abdullah Gül'e yakın gazeteciyi hedef aldı

Geri kalan insanlığın izleri, dünü, bugünü ve yarını bir bütün olarak yorumlayamayan toplumların doğru zannettikleri yollarda helak oluşlarıyla doludur. Büyük hedefler, büyük heveslerin, büyük hevesler ise büyük düşüncelerin getirisidir. Fikirsiz heves kanı çekilmiş bedene benzer. Bizi biz yapan değerlerimiz, tüm haşmet ve görkemiyle bakidir. Biz hayatı yaşamak için değil, seyrini değiştirmek için mücadele ediyoruz.


 
Cehaletin olduğu yerde zekanın fenerleri sönüktür. İmkansızlık sadece acizler için geçerlidir. Bizim lüugatımızda böyle bir şey yoktur. Hayal gibi görünen ülkülerin peşinden koşanlar büyük dava adamlarıdır.

Ülkücülüğün çıkış noktası ve yegane dayanağı millet sevgisidir. Dava adamı olmak için elbette önce, adam olmak, ahlaklı olmak, ruh köküne sahip olmak asıldır, tarihi önemdedir. Bu ruh sayesinde ihanetlere göğüs geriyoruz. Artık öyle bir kavşaktayız ki, irade göstermeyenlerle vakit kaybedemeyiz. Fikrini ve mücadelesini savunamayanlara birlikte olamayız.

OY ORANIMIZ 18:81'DİR
31 Mart seçimlerinden sonra kötü niyet sahipleri daha da gün yüzüne çıkmıştır.

Özellikle Cumhur İttifakı'nı karalamak için organize bir şebeke söz konusudur. Halep ordaysa, Arşin sandıktadır. Ve oy oranımız yüzde 18.81'dir! 18.81, 1881'dir o da Atatürk'ün doğumudur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.