Bahçeli yine TERS KÖŞE yaptı

Bahçeli yine TERS KÖŞE yaptı

Bahçeli yine TERS KÖŞE yaptı

Cumhur İttifakı'na bir darbe de Bahçeli'den
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Bahçeli, "Erdoğan ve AKP'ye yönelik geçmişte ne söylediysem arkasında duruyorum" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli NTV-Star TV ortak yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik geçmişte söylediği sözlere değinen Bahçeli, “Erdoğan ve AKP’ye yönelik geçmişte ne söylediysem arkasında duruyorum. Ama 15 Temmuz’dan sonra geçmişte şunu söylemişti, bunu söylemişti olmaz. O gün ne söylediysem o günkü şartlarda geçerlidir” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI

AKP ile yaptıkları ittifaka da değinen Bahçeli, “Cumhur ittifakının hayırlı olacağını düşünerek toplumla paylaştık. Yasal çerçevede ele alınması ülke için önemliydi. Terörün belinin kırıldığı bir dönemde çözüm süreci olamaz. Malum televizyonlarda arkadaşlarımız seçim süresine girdiğimiz günlerden beri bazı sinsice kavramları ortaya koyarak hatalar işlemişlerdir. Bunlardan biri Kürt oylarının Cumhur İttifakı’nı dikkate alındığında oy kaybına uğranacağını ve MHP’ye destek vermeyeceklerini düşünerek meydanlarda işlediler” dedi.

AKP’YE UYARI 

Konuşmasında AKP’lilere uyarıda da bulunan Bahçeli, “AK Parti’den bazı isimler halkla konuştukları esnada ne cumhurbaşkanını ağızlarına alıyorlar ne de ittifakı. Sadece AK Parti’nin Meclis’te güçlü kalmasını hedefliyorlar. Bunu saptırıp MHP’ye verilecek oyları alma çabasındalar. İsim söylersem fitneye biz de katılmış oluruz” ifadelerini kullandı.

FETÖ’NÜN SİYASİ AYAĞI

FETÖ’nün siyasi ayağına da değinen Bahçeli, “Bunun üzerinde henüz durulmadı. Siyasetin FETÖ’den arındırılması lazım. Siyasette FETÖ’ye yakın isimler olmaması lazım” dedi.

Bahçeli, OHAL ile ilgili de “FETÖ ve PKK’nın kökü kazınmadan OHAL kaldırılmamalı” ifadelerini kullandı.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.