Bakan Albayrak 6 Binden Fazla Kişiye İş İmkanı

Bakan Albayrak 6 Binden Fazla Kişiye İş İmkanı

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Beraat Albayrak Trabzon' da bir Çağrı Merkezinin açılışında Türkiye geneli 6 binden fazla personel istihdam edeceğini duyurdu.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Beraat Albayrak Çağrı merkezlerinde 2 bin civarında personel istihdamı ve 4 binin üzerinde teknik personel istihdamı kısa süre içerisinde  alınacağını söyledi. Bu alımları ise Türkiye geneli olarak düşündüklerini söyledi. İşsiz gençlerin Ülkemiz’ de tüketen konumdan üreten ve katılımcı ruhuyla pastadan paylarını almalarının bizim için ve işsiz olan vatandaşlarımız için ne kadar güzeldir dedi.

 Albayrak, şöyle devam etti:

"Üç paydaşın tamamının kaybettiği, herkesin mutsuz olduğu bir sistemi nasıl pozitif yönde değiştirebiliriz... Hem vatandaş hem firma hem kamu olarak bizim mutsuz olduğumuz bir yapı. Herkesin kaybettiği bir yapıda nasıl ilerleyeceğiz? Bu mümkün değil. Çok önemli adımlar atma noktasında kısa, orta ve uzun vadeli adımlar attık. Bu açılış da kısa vadeli olanlarından biri. Çağrı merkezi noktasında Türkiye çapında 2 bin küsür istihdam, teknik personel noktasında da yaklaşık 4 bin kişilik istihdam oluşturuldu. Hem 6 binden fazla insanımıza istihdam hem de elektrik dağıtım sektörünün çok daha verimli ve müşteri memnuniyeti odaklı bir noktaya ulaşması için adımlar atmaya başladık."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.