BAKAN ARSLAN’DAN ‘TAŞERON İŞÇİ’YE GÜZEL HABER

BAKAN ARSLAN’DAN ‘TAŞERON İŞÇİ’YE GÜZEL HABER

BAKAN ARSLAN’DAN ‘TAŞERON İŞÇİ’YE GÜZEL HABER

Ulaştırma, Denizcilik ve haberleşme Bakanı Arslan, Türk Telekom ile Türkiye Haber-İş Sendikası arasındaki 12. Dönem İşletme Toplu İş Sözleşmesi Müzakere Süreci Antlaşma Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Bakan Arslan, iki taraf arasında olağanüstü mesainin harcandığını belirterek, memnuniyetlerinin bugün bunu sözleşme imza merasimi ile sonuçlanabilecek aşamaya gelmiş olması olduğunu söyledi. Bakan Arslan, Türk Telekom'un bugün geldiği nokta ile Türkiye’nin bilgi toplumuna dönüşmesinde çok önemli katkılar yaptığını dile getirdi. Bakan Arslan ‘taşerona kadro’ konusunda önemli açıklamalar yaptığı konuşmasına şöyle devam etti“O SÖZÜN GEREĞİ YERİNE GETİRİLECEK”

15 Temmuz darbe girişimi akşamı iletişimin kesilmemesi, yayınların kesilmemesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının vatandaşa doğru iletilmesinin önemli olduğunu belirten Bakan Arslan, bu konuda Türk Telekom çalışanlarının önemli işler başardığını ifade etti. “Görevinizin kutsal olduğunu bilerek, görevinizi en iyi şekilde yaptığınız için çok teşekkür ederim” diyen Bakan Arslan, şunları kaydetti: “Bizim bir özelliğimiz şu; yapamayacağımız şeyin sözünü vermiyoruz, eğer bir şeyin sözünü verdiysek de kesinlikle gereğini yerine getiriyoruz. Taşeronlarla ilgili çalışma malumunuz hükümet seviyesinde verilen bir sözdür. Bu sözün gereğinin yerine getirilmesi için çalışmalar devam ediyor. Özellikle kamuoyunun beklentisi çalışmanın çok daha hızlandırılarak sonuca eriştirilmesi ve bunun kamuoyu gündeminden çıkarılması konusunda da olağanüstü bir çalışma var.” Dedi. Bakan Arslan kadro ile ilgili gelinen nokta ve sevindirici haberi şöyle verdi.

“İnşallah bu çalışma sonuçlandığında elbette taşeronda çalışan arkadaşlarımız da yine milletimize, memleketimize hizmet ediyorlar ama çok daha farklı bir mecrada, çok daha farklı bir heyecanla inşallah yine hizmet etmeye devam edecekler. O süreçle ilgili hiç şüpheniz olmasın o sözün gereği yerine getirilecek. Hiçbir tereddüde mahal yok.” Bakan Arslan’ın konuşmasının ardından Türk Telekom ile Türkiye Haber-İş Sendikası yetkilileri sözleşmeyi imzaladı.TÜRKİYENİN EN AKTİF TAŞERON GRUBU FACEBOKTA TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.