Bakan Koca geceyarısı duyurdu 16 Nisan 2020

Bakan Koca geceyarısı duyurdu 16 Nisan 2020

GECE YARISI PAYLAŞTI! BAKAN KOCA'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA!

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bilim Kurulu Toplantısı sonrası basın mensuplarına koronavirüs ile mücadele kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Koca sosyal medya hesabı Twitter'dan da gece yarısı koronavirüsü ile ilgili paylaşımlarda bulundu. Paylaşımlarda basın mensuplarına açıklama yaparken ki konuşmalarından da yer verdi.

 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısı sonrası sat 19.00’da kameralar karşısına geçerek koronavirüsü ile mücadele kapsamında önemli açıklamalarda bulundu.

TWİTTER HESABINDAN PAYLAŞIM
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından koronavirüsle ilgili dikkat çeken paylaşımlarda bulundu. Bakan Koca paylaşımlarında Bilim Kurulu Toplantısı sonrası yaptığı açıklamalardan oluşan kesitlere de yer verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:


 
“Hastalık bir haftada görülen maksimum vaka sayısına Amerika’da 11, Çin’de 7. haftada ulaştı. Bizde ise en çok vaka sayısına 4. haftada ulaştı. 4. haftada Türkiye’de vaka artış hızı düşüşe geçti! ŞU ANKİ VERİLERLE, YAYILMA HIZINI KONTROL ALTINA ALMAYA BAŞLAMIŞ DURUMDAYIZ.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.