Bakan Soylu’dan Son Dakika Taşeron Açıklaması

Bakan Soylu’dan Son Dakika Taşeron Açıklaması

Bakan Soylu’dan Son Dakika Taşeron Açıklaması

Taşeron işçilere, seçim öncesi kadro müjdesi verilmişti. Tabi ki bu haberi duyan tüm taşeron işçileri sevinç kaplamış, kadrolu olacak olmanın vermiş olduğu sevinçle işlerinde çalışıyorlardı. Fakat seçimlerden sonra gerçekleşen bazı olaylardan dolayı da taşeron işçiler bir türlü kadroya geçememiş ve bu konu hakkında iyice meraklanmıştı.

Taşeron işçiler, son durumun ne olduğunu merak ediyor, bir dahaki seçime mi kaldık gibi sorular kafalarında geziniyordu. Bu süreçte sözü veren hükümet kanadı da çeşitli açıklamalar yaparak bir nebze de olsa taşeronların içinde düşen o kurtu temizleye çalışıyor.

İşte son açıklamayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu yaptı. Katıldığı televizyon programında gündemi değerlendiren Soylu, taşeron işçiler hakkında da çok umut verici konuştu. İşte Süleyman Soylu’ nun taşeron işçiler hakkında söyledikleri :

Taşeron işçilerin kadroya alınması sürecinin verilen sözden itibaren çok sıkı bir şekilde takip edildiğini belirten Soylu, taşeron işçiler konusundaki çalışmalarını belirli bir noktaya getirdiklerini dile getirdi. Sadece birkaç konu kaldığını söyleyen Süleyman Soylu, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası bu sürecin geçiçi olarak duraklatıldığını açıkladı. Bu konunun gündeme ne zaman geleceği sorulduğunda ise acil meselelerin gündemden kalkmasından sonra o konuyla ilgili de son birkaç adımı kalan çalışmalarını devam ettireceklerini açıkladı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum