Bakım Komutanlığı Daimi Personel Alımı

Bakım Komutanlığı Daimi Personel Alımı

Bakım Komutanlığı Daimi Personel Alımı


Bakım Komutanlığı 54. Bakım Merkezi Komutanlığı ’ nca  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Şoför-Yük Taşıma ünvanıyla kamu işçisi olarak daimi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 12 Ağustos 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Şoför-Yük Taşıma alımı için bu ilana sadece, terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yararlananlar başvurabilir. Terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan: 21/6/1927 tarihli ve 1111 sayılı Askerlik Kanunu veya 16/6/1927 tarihli ve 1076 sayılı Yedek Subaylar ve Yedek Askeri Memurlar Kanunu kapsamına giren ve askerlik hizmetini yaparken 12/4/1991 tarihli ve 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanununun 21 inci maddesinde sayılan terör olaylarının sebep ve tesiri sonucu malul sayılmayacak şekilde yaralananlardan sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısı ile durumlarını belgelendirenleri, ifade eder. İlanda ikamet zorunluluğu Elazığ olarak belirtilmiştir.

Kamu kurum ve kuruluşunun özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımaları, 2014 KPSS sınavına girmiş olmaları gerekmektedir. İşe alınacak kişi-kişiler Şoför (Yolcu/Yük Taşımacılık) olarak görevlendirilecek olup; (E sınıfı sürücü belgesini 28.04.1997 tarihinden önce alanlar veya 28.04.1997 tarihinden sonra almakla birlikte römorklu veya yarı römorklu araç kullanımı ile ilgili yapılan uygulamalı sınavı geçenler, D sınıfı sürücü belgesi ile sürülen çekici türündeki araçları kullanabilirler.) 17 Nisan 2015 tarih 29329 sayılı yönetmelik gereği yeni ehliyet alanlar ya da ehliyet türünde yenilemeye gidenler arasından CE Sürücü Belgesi ile birlikte D sınıfı ehliyet sahibi olan kişiler talebe başvuru yapabilirler.            

İlana başvuracak adayların (00003336957) iş ilan numarası ile Elazığ Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 12 Ağustos 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.