Baltalimanı Polisevi Personel Alımı

Baltalimanı Polisevi Personel Alımı

Baltalimanı Polisevi Personel Alımı

Baltalimanı Polisevi Personel Alımı

* Baltalimanı Polisevi Şube Müdürlüğü’ne belirli süreli sıhhi tesisatçı, Telefon Santral Operatörü, Elektrikçi (Genel) ve Soğuk Mezeci mesleklerinde personel alınacaktır.


Başvuru yapan adaylar içerisinden talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde noter huzurunda kura çekilişi yapılacaktır. Kurada çıkan adayların isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

Personel alımları kapsamında gerekli tüm bilgilendirmeler kurum resmi web adresi üzerinde de yer almaktadır.

Taleplere başvuru yapan ve nihai listede ismi bulunan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.

Ayrıca Baltalimanı Polisevi Şube Müdürlüğü’ne belirli Süreli İşyerinin Engelli kadrosunda çalıştırılmak üzere Temizlik Görevlisi Genel Alan Temizleme ve Düzenleme Görevlisi mesleklerinde personel alınacaktır.

Baltalimanı Polisevi Personel Alımı için 11 Mayıs 2016 tarihinde Balta Limanı Polisevi Şube Müdürlüğü’nde saat 13:00 ile 18:00 saatleri arasında kura çekilecektir.

İlanlara son başvuru tarihi 9 Mayıs 2016 tarihidir.

İlana başvurular İŞKUR il-ilçe müdürlüklerinden ve İSKUR resmi web adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.