Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 55 MEMUR ALIYOR

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 55 MEMUR ALIYOR

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu 55 MEMUR ALIYOR

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, "İstatistikçi", " Mimar", "Mühendis", "Teknisyen", "Hem şire", "Ar şiv Memuru", "Memur" ve "Sekreter" kadrolarına kamu hizmetine ilk defa Kurumumuzda ba şlayacak olan adaylar arasından giriş sınavı sonuçlarına göre idari personel alınacaktır. Giri ş sınavı, sözlü sınav şeklinde yapılacaktır. 

 BA ŞVURU ŞARTLARI: A) GeneI Şartlar:

1) Türk Vatanda şı olmak, 2) Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 3) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmi ş olsa bile; kasten i şlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa u ğramı ş olsa bile devletin güvenli ğine kar şı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin i şleyi şine kar şı suçlar, zimmet, irtikâp, rü şvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karı ştırma, edimin ifasına fesat karı ştırma, suçtan kaynaklanan malvarlı ğı de ğerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak. 4) Askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik ça ğına gelmemi ş bulunmak veya askerlik ça ğına gelmi ş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmı ş yahut ertelenmi ş veya yedek sınıfa geçirilmi ş olmak, 5) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalı ğı bulunmamak, 6) 5411 sayılı Bankacılık Kanununun 8 inci maddesinin birinci fıkrasının (a), (b), (c) ve (d) bentlerinde yer verilen şartları ta şımak. 7) 5411 sayılı Bankacılık Kanununun 26 ncı maddesi hükmü kapsamında çalı şması yasaklananlardan olmamak. 8) Güvenlik soru şturması ve/veya ar şiv ara ştırmasında kamu hizmetine atanmasına engel bir durumu bulunmamak.

B) Özel Şartlar: Sözlü sınava ba şvuruda bulunacak adaylarda unvanlar itibarıyla a ş a ğıda gösterilen özel şartlar aranır. 

İLAN DETAYLARINI VE BÖLÜMLERİ GÖRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.