BANKADA HESABI OLANLAR DİKKAT!

BANKADA HESABI OLANLAR DİKKAT!

BANKADA HESABI OLANLAR DİKKAT!

Bankada hesabı olanlara ve parası olanlara çok kötü haber geldi. Bankada hesabı olan milyonlarca vatandaş şokta!

Milyonlarca kişinin hesap bilgilerinin çalındığı açıklandı. Yetkililer özellikle bankada parası bulunanlar için çok acil uyarı yaptı. Hesap bakiyenizin boşaltılmasını istemiyorsanız elinizi çabuk tutun. 

Yahoo Çarşamba günü yaptığı açıklamada banka hesaplarına tanımlanmış maili olan kullanıcılarına şifrelerini ve güvenlik sorularını değiştirmelerini tavsiye etti. Yahoo, hack'lenme olayında, bir milyardan fazla kullanıcının etkilenmiş olabileceğini duyurdu. İnternet devi, 500 milyon kullanıcının hesaplarına girildiği olaydan farklı olduğunu söylüyor.

Şirket yaptığı açıklama, “Yahoo, Ağustos 2013’te izni olmayan üçüncü bir aktörün bir milyardan fazla kullanıcıya ait verileri çaldığına inanıyor” dedi.

VERİZON İLE ANLAŞMA RİSKE GİREBİLİR Olayın, Yahoo’nun Amerikan telekomünikasyon şirketi Verizon tarafından satın alınmasını tehlikeye atabileceği konuşuluyor. Verizon Yahoo’yu satın almak için 4,8 milyon dolarlık teklifte bulunmuştu. Verizon olayın açığa çıkmasının ardından yaptığı açıklamada, Yahoo olayı araştırmaya devam ederken durumu değerlendireceklerini ve bir sonuca varmadan önce yeni gelişmeleri bekleyeceklerini açıkladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.