Bankalar emekli maaşı için yeni promosyon kampanyası başlattılar. 

Bankalar emekli maaşı için yeni promosyon kampanyası başlattılar. 

Bankalar emekli maaşı için yeni promosyon kampanyası başlattılar. 

Takvim'de yer alan habere göre, bankalar emekli maaşı için yeni promosyon kampanyası başlattılar. 

Emeklilerin maaşlarının kendi bankalarından çekmesini isteyen bankaların güncel kampanya detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. İşte o detaylar;

BANKALARI PROMOSYON KAMPANYALARI

Bankaların promosyon yarışları 450 TL seviyelerinden bir anda 700 TL seviyelerine çıktı. Bununla kalmayan bankalar emeklilerini kendi bankalara kazandıranlara da 100 TL ile 125 TL arasında değişen oranlarda ödeme yapıyorlar. İşte bazı bankaların promosyon kampanyaları.

QNB Finansbank Promosyon Kampanyası: 


Banka tarafından uygulanan kampanyaya göre; maaşını QNB Finansbank'a taşıyıp, iki otomatik ödeme talimatı veren emeklilere 700 TL'ye varan promosyon veriliyor. Buna ek olarak olarak bankaya emekli tanıdıklarını getirenlere 125 TL ödeme yapılıyor. 

İNG Bank Promosyon Kampanyası: 

Banka promosyon ödemesi olarak 450 TL ücret veriyor. Buna ek olarak 3 otomatik fatura talimatına 150 TL'lik bir ödeme daha yapıyor. Bunun yanında banka müşterilerine özel faizli kredi, hesap işletim ücreti muafiyeti gibi imkanlar sunuyor. 

Şekerbank Promosyon Kampanyası: 

Banka 450 TL'ye varan promosyon ödemesi yapıyor. Bunun yanında 2 otomatik ödeme talimatına 150 TL bir ödeme daha yapıyor. Ayrıca müşterilerine ücretsiz havale EFT, hesap işletim ücreti muafiyeti, şubede işlem önceliği, eve teslim maaş imkanları sunuyo

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.