Bartın İl Özel İdaresi Büro Memuru Alımı 2017

Bartın İl Özel İdaresi Büro Memuru Alımı 2017

Bartın İl Özel İdaresi Büro Memuru Alımı 2017

Bartın İl Özel İdaresi, geçtiğimiz günlerde yayınladığı ilan ile bünyesine lisans mezunu olarak büro memuru alımı gerçekleştirecektir. 
Alınacak İşçi
* Büro Memuru

*Geçici işçi statüsünde (5 ay 29 gün) Büro Memuru (Genel) olarak görevlendirilecektir.
*Başvuru sırasında istenen nitelik ve özel şartlara ilişkin belgelere sahip olmak ve istenildiğinde ibraz etmek.
*Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki il/şube müdürlüğümüzden veya is-kur internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.
*Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.
*Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.
*Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.
*Taleplerde 2016 kamu personeli seçme sınavı (KPSS) sonuçları geçerlidir.
*Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının üç katı (müfettiş, kontrolör, denetmen, denetçi, uzman talepleri için ise beş katı) olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.
*Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde (maden kanunu kapsamında öncelikli başvuranların tamamı) isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.
*Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.


*İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir.
*Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. Müracaatçılar deneyimlerini belgelendirmek zorundadırlar. Özel şartlar: MS office programlarını kullanabilme becerisine sahip olması gerekmektedir,

Bartın İl Özel İdaresi işçi alım ilanı başvuruları 16 Ocak- 25 Ocak 2017 tarihleri arasında İşkur'a kayıt olmak suretiyle İşkur üzerinden yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.