BARTIN İL ÖZEL İDARESİ  PERSONEL ALIMI

BARTIN İL ÖZEL İDARESİ PERSONEL ALIMI

BARTIN İL ÖZEL İDARESİ PERSONEL ALIMI

Bartın İl Özel İdaresi  personel alımı yapılacağı duyuruldu.

3 kişi Mimar, Bilgisayar İşletmeni ve Beden İşçisi unvanıyla kamu işçisi olarak Geçici Tam süreli süreyle istihdam edileceği açıklandı.

Mimar, Bilgisayar İşletmeni ve Beden İşçisi alımı için : Engelli statüde 3 ay süreyle çalıştırılacak beden işçisi ünvanlı personel için bu ilana kişisel durumu engelli olanlar başvura bilmekteler. Bilgisayar İşletmeni olarak 3 ay çalışacak personel Bilgisayar İşletmenliği veya Bilgisayar Programcılığı Sertifikasına sahip olması, KPSSP94 punanı sırasına göre alınacaktır. İl özel İdarede 3 ay süreli çalışacak mimar alımı müracat edecekler deneyimlerini belgelendirmek zorundadırlar. KPSSP3 en az 60 puan alan adaylar arasından sonuç sırasına göre alınacaktır.

Başvuracak adaylar Türkiye genelinden başvuru yapabilicekler. 06 Ekim 2016 tarihine kadar İş Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır. Beden işçisi 10 Ekim 2016 tarihi saat: 14:00 da Bartın İl Özel İdare Çok Amaçlı Salonunda kura çekilecektir.
 
 Bilgisayar İşletmeni İlan no: 00003402390, Mimar ilan no: 00003402262 ve Beden işçi ilan no: 00003402473 iş ilan no ile Bartın İl Özel İdaresi ‘ne veya İş Kur Resmi İnternet sitesine 06 Ekim 2016 tarihine kadar başvuru yapabilirsiniz BUNUN GİBİ 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.