Başbakan Yardımcısından taşeron işçilere kadro açıklaması

Başbakan Yardımcısından taşeron işçilere kadro açıklaması

Başbakan Yardımcısından taşeron işçilere kadro açıklaması

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, bugün yapılan Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrasında taşeron işçiler kadro konusunda açıklamalarda bulundu.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş yaptığı açıklamalarda, Bakanlar Kurulunda önemli konuları görüştüklerini belirterek Meclise gönderilecek reform paketi ile ilgili olarak sunumlar yapıldığını, güvenlik bilgi sunumu yapıldığın ifade etti.

Daha önce bazı Bakanlar tarafından taşeron işçilere kadro verilmesine yönelik çalışmaların 21 Mart’ta Meclis’e gönderileceği açıklamaları, yüzbinlerce taşeron işçinin gözünü kulağını bugün yapılacak açıklamalara çevirmişti.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un bugün yaptığı açıklamalar taşeron işçileri tatmin etmedi, kadro çalışmasıyla ilgili netleşen hiç bir şey netleşmedi, aileleriyle birlikte milyonlarca vatandaşın heyecanlı bekleyişi devam edecek.

Kurtulmuş, reformların yüzde 65'inin bugün parlamentoya sevk edilen tasarılarla gerçekleştirilmiş olduğunu açıkladı. Ayrıca yedi Kanun tasarısının henüz Meclis'e gönderilmediğini, bunlar üzerindeki son rötuşların, son çalışmaların yapıldığını belirtti.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, ele alacakları öncelikli üç konunun taşeronda çalışan işçilerin kamuda istihdamı, sağlıkla ilgili düzenlemeler ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının sorunlarının çözülmesi olduğunu söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.