Başbakanlık Açıktan 30 Personel Alımı Yapacak

Başbakanlık Açıktan 30 Personel Alımı Yapacak

Başbakanlık Açıktan 30 Personel Alımı Yapacak

18 Mayıs 2016 tarihinde Başbakanlık Türk İşbirliği Ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı tarafından personel alım ilanları yayınlandı. Yayınlanan ilanlara göre TİKA 15 kişi sözleşmeli personel olarak 15 kişi uzman yardımcısı olmak üzere toplam 30 kişi istihdam edilecek.

TİKA 15 Uzman yardımcısı alımı için: İnşaat Mühendisliği, Mimar , Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin İktisat, İşletme , Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler ve Maliye Bölümleri, Hukuk,  Sosyal Hizmetler bölümlerinden 4 yıllık Fakülte mezunu olmak şart. 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak. Bu şartları taşımayan adayların başvurusu kabul edilmeyecektir. Son başvuru tarihi itibariyle 05-06 Temmuz 2014 veya 04-05 Temmuz 2015 Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) Birinci grupta yer alanlar için KPSS P-3 puan türünden, İkinci grupta yer alanlar için KPSSP 22, KPSSP 23, KPSSP 24, KPSSP 30, KPSSP 33 puan türlerinden en az 75 puan almış olmak şart.

İngilizce, Fransızca, Arapça, İspanyolca veya Rusça dillerinden birinden en az B düzeyinde puan almış olmak veya Yükseköğretim Kurulunca buna denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir belgeye sahip olmak. Başvurular 23 Mayıs 2016 tarihinde başlayıp, 03 Haziran 2016 günü mesai saati bitiminde sona erecektir.

TİKA 15 Sözleşmeli personel alımı için: 1. Grup Üniversitelerin İnşaat Mühendisliği veya Mimarlık bölümlerinden mezun olmak. Mühendis veya Mimar pozisyonunda en az 5 yıllık hizmet süresine sahip olmak. Tercihen saha deneyimi sahibi olmak. Tercihen tarihi eser restorasyonu alanında tecrübe sahibi olmak veya lisansüstü derece sahibi olmak şart.

2. Grup Üniversitelerin İletişim Fakültelerinde Radyo, TV Sinema, Gazetecilik, Görsel Sanatlar ve İletişim Tasarımı ve diğer ilgili bölümlerinden mezun olmak. İletişim ve medya sektöründe en az 3 yıllık hizmet süresine sahip olmak. Tercihen yayıncılık, kurumsal iletişim, grafik tasarımı, internet medyası, web tasarımı konularında çalışmış olmak.

3. Grup Üniversitelerin 4 (dört) yıllık İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler ve Maliye Bölümlerinden mezun olmak. TİKA’nın faaliyet alanına giren konularda en az 4 yıllık hizmet süresine sahip olmak. Tercihen yurtdışında kalkınma işbirliği ve teknik yardım başta olmak üzere inceleme-araştırma ve Sivil Toplum Kuruluşu çalışmaları yürütmüş olmak.

4. Grup Üniversitelerin Sosyoloji veya Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olmak. En az 3 yıl hizmet süresine sahip olmak ve TİKA proje ve faaliyetlerinin yürütüldüğü sahaya ilişkin araştırma, inceleme çalışmalarında yer almış olmak veya TİKA proje ve faaliyetlerinin yürütüldüğü sahaya ilişkin akademik yayın yapmış olmak.

Bütün başvuru grupları için İngilizce, Fransızca, Rusça, İspanyolca ve Arapça dillerinden herhangi birinden 2014 yılı için Sonbahar, 2015 yılı için İlkbahar ve Sonbahar, 2016 yılı için İlkbahar dönemlerinde ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil Sınavı’ndan 1. Gruptan başvuran adaylar için (C) seviyesinde; 2,3 ve 4. Gruptan başvuran adaylar için (B) düzeyinde puan almış olmak şart.

Başvurular istenen evraklar ile birlikte en geç 27 Mayıs 2016 cuma günü mesai bitimine (saat 18.00) kadar yapılacaktır. BAŞVURU: TİKA.GOV.TR 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.