Batman Milli Eğitim Müdürlüğü Engelli Personel Alımı

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü Engelli Personel Alımı

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü Engelli Personel Alımı

Batman Milli Eğitim Müdürlüğü ’ nce  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 1 kişi Büro İşçisi unvanıyla kamu işçisi olarak daimi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 1 Ekim 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Büro İşçisi alımı için ilana sadece engelli adaylar başvurabilir. Başvurularda dikkate alınacak KPSS türü  2016 EKPSS olarak belirtilmiştir.  Başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını talebi veren kamu kurumuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılacaktır.

İlanda herhangi bir ikamet şartı koşulmamıştır. En az öğrenim seviyesi ortaöğretim (lise ve dengi okullar) olarak belirtilmiştir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için "0488 280 72 00-72" numarasıyla irtibat kurabilirsiniz.           

İlana başvuracak adayların (00003364326) iş ilan no ile Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 1 Ekim 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.