Batman Üniversitesi 3 Personel Alımı

Batman Üniversitesi 3 Personel Alımı

Batman Üniversitesi 3 Personel Alımı

Batman Üniversitesi Rektörlüğü 'nce 16 Ağustos 2016 tarihinde personel alımı için ilan yayınlandı. Yapılan açıklamaya göre 1 Destek Personeli, 1 Mühendis, 1 Mimar alınacak. Başvurular kurumun internet adresindeki Başvuru formunu eksiksiz doldurarak (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere Personel Daire Başkanlığınca onaylanmış) istenen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Destek personel alımı: Lise veya dengi okul mezunu olmak. E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. En az 5 yıllık SRC-2 ve SRC-4 belgesine sahip olmak. Yükseköğretim kurumlarında şoförlük hizmetlerinde en az 1 (bir) yıl süre ile çalışmış olmak. (İlgili birimlerden belgelendirilmesi ve aynı süre kadar sigorta primi yatırılmış olması gerekmektedir.) Askerliğini yapmış olmak.(Erkek Adaylar için)

Mühendis alımı için: 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak. Müracaat tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak. Fakültelerin inşaat mühendisliği bölümünü bitirmiş olmak. En az on (10) yıllık inşaat mühendisi iş tecrübesine sahip olmak ve bunu SGK prim dökümü ile belgelemek. Altyapı ve Üstyapı alanında iş bitirme veya iş deneyim belgelerine sahip olmak ve bunu Kamu Kurumlarından alacağı belge ile belgelemek. Autocad programını iyi derecede kullanabilmek ve bunu belgelemek. Askerlik ile ilgili ilişiği olmamak (Erkek adaylar için) En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Saha ve arazide çalışmasına mani olacak bir sağlık sorunu olmadığına dair rapor sunmak.

Mimar alımı için: 657 sayılı Kanunun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşımak. Müracaat tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak. Fakültelerin Mimarlık bölümünü bitirmiş olmak. En az beş (5) yıllık mimarlık iş tecrübesine sahip olmak ve bunu SGK prim dökümü ile belgelemek. 3D MAX veya benzeri üç boyutlu program ile çizim yapabildiğini belgelelendirmek. Autocad programını iyi derecede kullanabilmek. Askerlik ile ilgili ilişiği olmamak (Erkek adaylar için) En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Saha ve arazide çalışmasına mani olacak bir sağlık sorunu olmadığına dair rapor sunmak.

İstenen belgeler: Fotoğraflı Başvuru formu. Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi. İlanda belirtilen niteliklere haiz olunduğunu gösterir diğer belgeler. 2014 veya 2016 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi olarak belirlendi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.