Baykal'dan çok iyi haber

Baykal'dan çok iyi haber

Baykal'dan çok iyi haber

Baykal'dan çok iyi haber
CHP Antalya Milletvekili ve CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın sağlık durumu hakkında bir son dakika açıklaması yapıldı. Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Deniz Baykal'ın son durumu için "Kısa cümleler kurabiliyor. El, kol, boyun hareketleri iyi durumda, kısa süreli oturmalara başladı. Fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamalarımız da başladı" dedi. İbiş'in verdiği bilgiye göre enfeksiyon riskine karşı ziyaretçi yasağı devam ediyor.


Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu

DENİZ BAYKAL KISA CÜMLELER KURABİLİYOR

Bir ayı aşkın süredir tedavi altında bulunan Baykal’ın hala yoğun bakımda olduğunu ancak genel durumunun iyi, bilincinin açık ve iyi iletişim kurduğunu belirten İbiş, “Kısa cümleler kurabiliyor. El, kol, boyun hareketleri iyi durumda, kısa süreli oturmalara başladı. Fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamalarımız da başladı” dedi.

ZİYARET YASAĞI DEVAM EDİYOR

Tedavinin uzun süreli olacağını ve sabır gerektiğini vurgulayan İbiş, enfeksiyon riskine karşı ziyaret yasağının da devam ettiğini hatırlattı. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan İbiş, fizik tedavi uygulamalarının yoğunlaşarak devam ettiği bilgisini verdi. İbiş, “Yoğun bakımda yakından takibi devam ediyor” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.