Bayram Sonrası Başvuru Yapabileceğiniz KPSS'siz ve 60 KPSS İle Memur Alım İlanları

Bayram Sonrası Başvuru Yapabileceğiniz KPSS'siz ve 60 KPSS İle Memur Alım İlanları

Bayram Sonrası Başvuru Yapabileceğiniz KPSS'siz ve 60 KPSS İle Memur Alım İlanları

TÜBİTAK yayımladığı ilanında personel alımlarını KPSS şartı olmadan yapacağını duyurdu. Kocaeli'nde faaliyet gösteren TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) bünyesine yapılacak personel alımlarında tek bir kadrodan alım olacak. Kurum toplam 25 personel alımı yapacak. 

Alımlar Araştırmacı kadrosu için yayımlanırken bu alımlarda çok farklı branşlarda personel istihdamı yapılacak. Kurum bu kadro için çeşitli kontenjanlarda bölüm bölüm personel alacak. Üniversite bölümlerine göre yapılan alımlara başvurular ise bayramdan sonra başlayacak. 


 60 KPSS İLE PERSONEL ALIMI
Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanında KPSS puan sıralaması esasına göre memur alımı olacağı bildirildi. Ankara'nın Şereflikoçhisar İlçesi'nde hizmet vermekte olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılacak personel alımı tek bir pozisyondan olacak. 

Vakıf bünyesine yalnızca 1 personel alımı yapacağını ilan eden Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf alımların ilgili lisans bölümlerinden mezun adaylar arasından olacağını duyurdu. İlanda ayrıca B sınıfı sürücü ehiyetine sahip olmak ve bilgisayar office programlarını çok iyi derecede kullanıyor olmak şartları bulunuyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

TÜBİTAK Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü (TÜSSİDE) için yayımlanan personel alım ilanına başvuru süreci bayramdan hemen sonraki hafta içerisinde yapabilecekler. 
Ankara'nın Şereflikoçhisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı için yayımlanan personel alım ilanı için süreç ise 16 Ağustos tarihinde sona erecek. 

İLANLARA ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.