Bekir Bozdağ son durumu

Bekir Bozdağ son durumu

ESKİ BAKANDAN KÖTÜ HABER

Yıllarca AK Parti'nin en çalkantılı ve yükseliş dönemlerinde parti içerisinde etkin bir rol oynayan, bakanlık koltuğuna oturan ve son olarak AKP Yozgat Milletvekili olarak Türkiye büyük millet Meclisi'nde koltuğu bulunan Bekir Bozdağ’dan kötü haber geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan yakınlığı ile bilinen Bekir Bozdağ'ın sağlık durumunun son derece ciddi olduğu öğrenildi. Bekir Bozdağ'a kanser teşhisi konduğu bilgisi paylaşıldı.
Twitter’da önemli haber kaynaklarından birisi olan Kaç Saat Oldu isimli hesapta AKP'li vekil Bekir Bozdağ’ın kanser hastalığının pençesine düştüğü paylaşıldı. Kaç saat Oldu isimli hesaptan yapılan duyuruda "Bekir Bozdağ, "KHK’lıları suçlu oldukları için değil idari bir tasarrufla ihraç ettik” diyeli 3 yıl, Kansere yakalandığı ortaya çıkalı birkaç saat oldu. Onca insanın ahını aldı, ama bize şifa dilemek düşer" ifadelerine yer verildi.

1 Nisan 1965'te Yozgat Akdağmadeni'nde doğdu.

Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Nuriye'dir. Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Dinler Tarihi Bilim Dalında Yüksek Lisans yaptı. Daha sonra Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Bir süre kamu görevinde bulunduktan sonra serbest avukat olarak çalıştı. 18 Nisan 1999 seçimlerinde FP’den Akdağmadeni Belediye Başkan Adayı olan Bozdağ, FP Yozgat İl Yönetimi’ne seçildi ve Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı yaptı. (1999-2001) Bozdağ, AK Parti Yozgat Kurucu İl Yönetimi’nde yer aldı. Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. (2001-2002)

22. 23. 24. ve 26. Dönemlerde Yozgat Milletvekili seçildi. Adalet Komisyonu üyeliği (2002-2007), Ak Parti Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Başkanvekilliği (2007-2011), 61. Hükümette Başbakan Yardımcılığı (2011-2013), 61. Ve 62. Hükümetlerde Adalet Bakanlığı yaptı.(2013-2015). AK Parti Genel Merkezinde değişik illerde İl Teşkilat Koordinatörlüğü, 12.Bölge Teşkilat Koordinatörlüğü, MKYK üyeliği ve Ak Parti Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Bozdağ, evli ve 3 çocuk babasıdır

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.