Belediye, Kamu ve Üniversitelere 3100 Personel Alımı Yapılacak

Belediye, Kamu ve Üniversitelere 3100 Personel Alımı Yapılacak

Belediye, Kamu ve Üniversitelere 3100 Personel Alımı Yapılacak

Devlet Personel Başkanlığı internet adresi üzerinden 57 üniversite ile beraber 5 belediye ve 6 kamu kurum ve kuruluşuna 3 bin 100 personel alımı gerçekleştiriliyor.

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) web adresi üzerinden yayımlanan ilanlarla beraber adaylardan talep edilen genel ve özel başvuru şartları ile beraber başvuru yerleri ve tarihlerine yönelik tüm detayları şöyle:

ALIMLAR HANGİ ALANLARDA OLACAK?

DPB aracılığıyla yayımlanan ilanlarda ise alım yapılacak olan personeller;

"Memur, Sözleşmeli personel, Akademik personel, hakim ve savcı, sürekli işçi ve geçici işçi" statülerinde kadrolara göre görevlendirilecek.

MEMUR ALIMI

Memur alımı yapacağını duyuran kurum ve kuruluşlar şu şekilde;

"Eynesil Belediye Başkanlığı, Şırnak Belediye Başkanlığı, Altınova (Yalova) Belediye Başkanlığı ve Fatih (İstanbul) Belediye Başkanlığı" olarak belirtildi.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

Sözleşmeli personel alımı yapacağını duyuran kurum ve kuruluşlar şu şekilde;

"İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, Erdek Belediye Başkanlığı, Tarım Ve Orman Bakanlığı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitesi, Trakya Üniversitesi VE Düzce Üniversitesi" olarak açıklandı.

AKADEMİK PERSONEL PERSONEL ALIMI

Gümüşhane Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Bitlis Eren Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Karabük Üniversitesi.

Hitit Üniversitesi, Ardahan Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Ege Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi.

Galatasaray Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Erzurum Teknik Üniversitesi, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Bartın Üniversitesi

Adıyaman Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi, Artvin Çoruh Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Türk-Alman Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi" olarak açıklandı.

HAKİM VE SAVCI ALIMI

Hakim ve Savcı alımı yapılacak olan kurum "Adalet Bakanlığı" olarak bildirildi ve 1600 Hakim ve Savcı adayı alımı gerçekleştirileceği açıklandı.

SÜREKLİ İÇİ ALIMI

Sürekli işçi alımı yapacak olan kurumlar ise sadece Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü olarak açıklandı ve "16 Sürekli İşçi" alımı yapılacağı bildirildi.

GEÇİCİ İŞÇİ ALIMI

Tarım Ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda ise 1 Geçici İşçi alınacağı duyuruldu.


 
BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan ilanlarda adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda belirtilen şartlara haiz olmaları talep ediliyor.

Diğer yandan erkek adayların askerlik şartlarını yapmış olmaları gerekirken tecilli, muaf veya yedek sınıfına geçmiş olmaları talep istenmekte.

Affa uğrayan, yüz kızartıcı veya para cezasına çarptırılmış herhangi bir cezaları olmayan adayların başvuru yapması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.