Belediye memuru ve Belediye personeli alım ilanları

Belediye memuru ve Belediye personeli alım ilanları

Belediye memuru ve Belediye personeli alım ilanları

Güncel olan belediye memuru ve belediye personeli alım ilanlarını ilan eden belediye başkanlıkları aşağıda yer verdiğimiz şehirlerde bulunuyorlar. 

Muğla, Kars, İstanbul, Aydın, Ankara, Tekirdağ, Osmaniye, Bursa, Adana, Manisa, Çankırı, Sivas, Yalova, Afyonkarahisar, Ordu, Tunceli, Çanakkale, İzmir, Kahramanmaraş, Burdur, Hatay, Mersin, Konya, Antalya, Kütahya, Kırşehir, 

KADRO DETAYLARI

İlanlarda yer alan açık kadrolar hem memur hemde işçi statülerinde yapılıyor. Bu alımlarda yer alan kadroları iki grupta ele alıyoruz. 

1. Grup Kadrolar


 Bu kadrolar arasında memur pozisyonları ile yönetici kadroları bulunuyor. 
* Büro Memuru, ofis memuru, evrak memuru, veznedar, tahsilat personeli, bilgi işlem personeli, öğretmen, mühendis, öğretici, teknisyen, tekniker kadroları, bilişim personeli, müdür, müdür yardımcısı, amir, çeşitli departmanlarda şef ve bu tür kadrolar bulunor. 

2. Grup Kadrolar

Bu açık kadrolar arasında işçi pozisyonları ve saha personeli kadroları yer alıyor. 

* Beden işçisi, büro ofis işçisi, inşaat ve temizlik işçisi, saha personelleri, park bahçe işçisi, çöp toplama işçisi, çevre düzenlemesi, bahçıvan kadroları, şoför, güvenlik kadroları ile hizmetli hademe kadroları yer alıyor. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Belediye personeli alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını iki şekilde yapabilirler. Bu iki yöntemde belediyelerin tercihinde olup ilan metinlerinde nasıl belirtmişlerse o şekilde yapılacak. 

Bu çerçevede belediye personeli alımı için başvuruda bulunacak adaylar ilan metinlerinde yer alan evraklarla belediyeye şahsen başvuru yapabilirler. 

Bunun yanında adaylar ilan metinlerinde belirtilen e-posta adresine özgeçmiş ve başvuru formu ile yine başvurularını belediyelere bildirebilirler. 

İl İl Sıralı Listeye ulaşmak için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.