Belediye para, gıda, ev eşyası dağıtıyor

Belediye para, gıda, ev eşyası dağıtıyor

Belediye para, gıda, ev eşyası dağıtıyor:İzmir’de yaşayanlar dikkat!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, para desteği, gıda, öğrencilere eğitim ve kırtasiye malzemesi, bez, mama, bot, mont, giysi ve ev eşyası desteği verilecek.

İzmir’de vatandaşlara 25 milyon lira nakit desteği, 30 milyon lira tutarında gıda, öğrencilere 20 milyon liralık eğitim ve kırtasiye malzemesi, 20 milyon liralık bez, mama, bot, mont, giysi ve ev eşyası desteği sağlanacak.

Ayrıca en az 1 milyon 350 bin kişilik sıcak yemek üretilip yurttaşlara ulaştırılacak. Kış boyunca yakacak, soba ve battaniye desteğini sürdürecek Büyükşehir Belediyesi, ilk etapta bin hanenin soba, beş bin hanenin ise yakacak ihtiyacını karşılayacak.

 
 Başkan Soyer’den destek açıklaması
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer desteklere ilişkin açıklamasında, “Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Salgınla derinleşen ekonomik krize, işsizlik ve yoksulluğa karşı ihtiyaç sahibi yurttaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Öte yandan İzmir’in refahını artırıp tüm şehre adil bölüştürmek için canla başla çalışıyoruz.

İzmir’de her vatandaşımızın ekmeğini büyütmek ve bu sıkıntılı zamanlardan hep birlikte çıkmak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.