Belediye Taşeronları ve Kadrolu İşçilere Maaş Zammı, İkramiye Müjdesi

Belediye Taşeronları ve Kadrolu İşçilere Maaş Zammı, İkramiye Müjdesi

Belediye Taşeronları ve Kadrolu İşçilere Maaş Zammı, İkramiye Müjdesi

Taşeron İşçilerin zam konusunda yaşadıkları sıkıntılar ve maaşlarının ekonomi ve enflasyon altında ezilmesi taşeron sorununun sürekli gündemde kalmasına sebep oluyor.

Kurban Bayramı öncesi kamu kurumlarında çalışan taşeron işçilere tediye ikramiyesi ödenmesi işçileri oldukça sevindirmişti. Ancak bu ödemelerin yalnızca kamuda çalışanlara yapılması ve belediye çalışanları ile kadroya alınmayan işçilere yapılmaması kamu gündeminde sıkça yer almıştı. 

Belediye çalışanları ayrıca maaş zammı konularında da talep içerisindeler. Belediye çalışanlarının yaşadıkları sıkıntıları sizlerle paylaşıyoruz. 

BELEDİYE TAŞERONLARINA MAAŞ ZAMMI MÜJDESİ GELİR Mİ?


 Belediye bünyesinde çalışan personeller için en önemli konu başlığı maaş zammı.

O BELEDİYEDEKİ TAŞERONLAR ÇOK SEVİNDİ

Bu konuda son örnek ise İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesine bağlı faaliyet gösteren İzmir İZELMAN çalışanları için gelmişti. 
Bu belediye bünyesinde çalışan personellerin maaşlarına 1000 TL zam yapılmıştı. Ayrıca ikramiye ve çeşitli yardım haklarından yararlanmışlardı. 

Bu zam haberinden önce de özellikle yerel seçimlerin hemen öncesinde ve sonrasında çeşitli belediyeler işçi sendikaları ile yapmış oldukları anlaşmalar ile 350 TL, 638 TL, Yüzde 26 gibi farklı tutar ve oranlarda maaş zamları yapmışlardı. 

Diğer belediyelerde çalışan personeller ile belediye taşeron işçileri ise bu zam kararlarının ardından kendilerine de zam yapılmasını talep etmişlerdi. Bunun için ise inisiyatif tamamen belediye yönetiminin elinde. Bu konuda belediye yönetimlerinin adım atması gerekiyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum