Beren SAAT Boşanıyor mu

Beren SAAT Boşanıyor mu

BEREN SAAT VE KENAN DOĞULU BOŞANIYOR MU

6 senedir evli olan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti ile ilgili çıkan ayrılık dedikodularına kesin cevap geldi. Etiler'de görüntülenen Kenan Doğulu, Beren Saat ile ilgili ayrılık dedikodularına net bir "Çıkan haberleri gülerek takip ediyoruz" açıklamalarında bulundu.

 

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, dün akşam Etiler’de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Bir hayli keyifli olan Kenan Doğulu, eşi Beren Saat ile hakkında çıkan ayrılık iddialarına son noktayı koydu. Uçankuş’a konuşan Doğulu, “Biz valla çıkan haberleri gülerek takip ediyoruz. Öyle bir şey yok arkadaşlar. Olursa zaten haberiniz olur” dedi.

İKİNCİ ŞANSI VERDİLER
Geçtiğimiz sene evliliklerinde 8 ay sorun yaşayan ve hiç birlikte görüntülenmeyen Kenan Doğulu ve Beren Saat’in boşanacakları iddia edildi. Haklarında ihanet haberleri dahi çıkan çift ise kimseye aldırış etmeden evliliklerine ikinci bir şans verdi. Çift, ilk kez geçtiğimiz Kasım ayında sarmaş dolaş görüntülenmişti.

ARKADAŞ OLDUKLARI ÖĞRENİLDİ
Evliliği hakkında aylarca sessiz kalan Beren Saat’in Fransız DJ Maga ile aşk yaşadığı iddia edildi. Maga ile samimi şekilde görüntülendiğini kabul eden Beren Saat’in DJ ile arkadaş olduğu ortaya çıktı. Öte yandan Kenan Doğulu’nun da oyuncu Aslı İşler ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.