Bikinili Hemşire şok Etti

HEMŞİRE SICAK DİYE BİKİNİYLE HASTALARI TEDAVİ ETTİ

Rusya'da bir hemşire hava sıcak diye bikiniyle hastaları tedavi etti. Hemşirenin hastaları bikini ve şeffaf koruyucu kıyafet giyerek tedavi etmesi tepkilere yol açtı.

 

Rusya’nın Talu kentinde bir hemşire, hava sıcak diye hastaları bikini ve şeffaf koruyucu kıyafet giyerek tedavi etti. Hemşire’nin bu hareketi olay oldu. İsmi bilinmeyen hemşireye özel koruyucu giysi giymeyerek hem hastaların hem de kendisinin sağlığını risk ettiği için” uyarı cezası verildi.

Rusya’nın Tula kentinde, Bölge Hastanesi’nde görevli ve ismi açıklanmayan, bikini üzerine şeffaf koruyucu kıyafet giyerek hastaları tedavi eden hemşireye soruşturma başlatıldı. Ülkede tepkilere neden olayın önceki gün yaşandığı ifade edildi.

Koronavirüs salgını hastalarının da tedavi gördüğü enfeksiyon hastanesinde yaşanan olayın ardından, özel koruyucu giysi giymeyerek hem hastaların hem de kendisinin sağlığını risk ettiği için” hemşireye uyarı cezası verildi.
 
ÖZÜR DİLEDİ
Hastanede giyim kurallarına uyulmasının daha sıkı kontrol edileceği açıklandı. İsmi açıklanmayan hemşire ise, çok zor şartlar altında çalıştıklarını, özel giysiyle uzun süre sıcak hava şartlarında çalışmaktan bunaldığı için bikini giydiğini söyleyerek özür diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.