Bilecik Belediye Başkanlığı 9 Personel Alımı

Bilecik Belediye Başkanlığı 9 Personel Alımı

Bilecik Belediye Başkanlığı 9 Personel Alımı

Bilecik Belediye Başkanlığı ’ nca  personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılan açıklamaya göre 9 kişi Beden İşçisi (Genel) ünvanıyla kamu işçisi olarak Geçiçi süreyle istihdam edileceği açıklandı. Başvurular 10 Ağustos 2016 tarihine kadar İş-Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden ilanda belirtilen iş ilanı numarası ile yapılacaktır.

Beden İşçisi (Genel) alımı için Beden işçisi(Genel) mesleğinde, en az İlköğretim mezunu, geçici İşçi statüsünde 9 kişi alınacaktır. İşe alımlar kurayla gerçekleştirilecek olup kura bilgileri şu şekilde paylaşılmıştır. 12/08/2016 tarihinde saat 10:00'da Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi Küçük Salonda Kura çekimi yapılacaktır.

Adaylarda herhangi bir ikamet zorunluluğu aranmamaktadır. İlanın çalışma adresi Atatürk Bulvarı Gazi Paşa Mah. 12/A Bilecik Merkez olarak belirtilmiştir. İlanla ilgili daha fazla bilgi için irtabat numarası da verilmiştir : “2282121802”

İlana başvuracak adayların (00003332803) iş ilan no ile Bilecik Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ‘ne veya İş-Kur Resmi İnternet sitesine 10 Ağustos 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gereklidir. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.