Biletini yaktı!

Biletini yaktı!

Biletini yaktı!

Milli Piyango İdaresi’nin yılbaşı çekilişinde biletine 20 bin TL isabet eden Esat Şahan adlı vatandaş, çıkan paranın haram olduğunu söyleyerek Twitter’da canlı yayında biletini yaktı. 31 Aralık yılbaşı çekilişi için çeyrek bilet alan Şahan, yaptığından pişman olmadığını söyledi. İşte biletini yakan vatandaş hakkında detaylar.
 

 
Milli Piyango İdaresi’nin 31 Aralık yılbaşı çekilişi için aldığı çeyrek bilete 20 bin TL isabet eden Esat Şahan adlı vatandaş, biletini Twitter’da yaktı. Bursa'da gerçekleşen olayda , bileti sorgulattığında 20 bin lira para kazandığını, bu paradan rahatsız olduğunu ifade eden bir çocuk babası 37 yaşındaki Esat Şahan “Alışveriş merkezine çay içmeye gittim. Hesabı ödemeye gittiğimde oradaki bayan bilet uzattı bilet alır mısınız diye. Bende çocuğumun ısrarına dayanamayarak bilet satın aldım. Bileti sorgulattığım da son bir rakam ile 20 milyon lirayı kaçırdığımı gördüm. 

 

Çeyrek bilet olan biletime 20 bin lira vurdu. Haram para olduğu için bilete dokunmadım, paraya çevirmedim. Piyango bileti alanlara almamalarını tavsiye ederim haramı evlerine sokmasınlar.” dedi.


 

PATRONU ÖDÜLLENDİRDİ

Esat Şahan’ın patronu ise çalışanını bu davranışından dolayı ödüllendireceğini söylerken ayrıca bir maaş da ikramiye vereceğini belirtti. Çalışanını biletini yaktığı için tebrik eden patron Hüseyin Çakır, Şahan’ı davranışı için kutladı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.