Binali Yıldırım EYT'lilere söz verdi!

Binali Yıldırım EYT'lilere söz verdi!

Binali Yıldırım'dan EYT'liere söz!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), Binali Yıldırım ile görüştü. Görüşmede EYT ve ABO sorunları dile getirildi. Binali Yıldırım'ın EYT'lilerin randevu taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ileteceğinin sözünü verdiği vurgulandı.

 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) Başkanı Gönül Boran Özüpak ve beraberindeki heyet, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı AK Partili Binali Yıldrıım ile İstanbul'da sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmeyle ilgili Başkan Gönül Boran Özüpak, bir açıklama yaptı. Özüpak'ın açıklamasına göre, Binali Yıldırım, yarın Yenikapı'da gerçekleştirilecek büyük EYT mitingine davet edildi.

Özüpak Binali Yıldırım ile yaptıkları görüşmede, yaş ve maaş mağdurları olarak EYT ile ABO sorunlarına çözüm istediklerini söyledi.

BİNALİ YILDIRIM SÖZ VERDİ

EYT'liler tarafından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu taleplerinin dile getirildiği görüşmede, Binali Yıldırım'ın EYT'lilerin taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ileteceğinin sözünü verdiği aktarıldı.

Yıldırım'ın yoğunluğu sebebiyle yarın Yenikapı'da düzenlenecek olan büyük EYT mitingine katılamayacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.