Binali Yıldırım Memur Taşeron ve Banka Faizleri Hakkında Açıklama Yaptı

Binali Yıldırım Memur Taşeron ve Banka Faizleri Hakkında Açıklama Yaptı

Binali Yıldırım Memur Taşeron ve Banka Faizleri Hakkında Açıklama Yaptı

Başbakan Binali Yıldırım, Afyon'da gazetecilerin kendisine yönelttiği sorulara yanıt vererek pek çok konuda müjdeli haber verdi. İlk olarak taşeron işçiler hakkında açıklama yapan Başbakan Binali Yıldırım gerekli düzenlemelerin yapılacağını belirterek kamunun da rahat etmesini sağlayacaklarını belirtti. Söz konusu açıklama da taşeron işçilerin kadroya alınmasına dair her hangi bir süre veya ek açıklama yapılmadı ancak çalışmaların devam ettiği öğrenilmiş oldu.

Bankaların Yüksek Faizi

Bankaların yüksek faiz oranlarına da değinen Başbakan Binali Yıldırım bu kadar faiz uygulamanın doğru olmadığı ve faizlerin belirli oranlarda azaltılması gerektiğini söyleyerek Türk ekonomisini canlı ve iyi tutmak için bankaların büyük rol oynadığını ancak faizlerin azaltılması için gerekli görüşmelerin sağlanacağını da söyledi. Bilindiği gibi sosyal medya başta olmak üzere pek çok platformda bankaların yüksek faiz uygulaması eleştirilmeye devam ediyor.

FETÖ'nün Yeni Taktiği

Memurlar hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Binali Yıldırım, ihraç edilenlerden daha fazla itiraz dilekçelerinin bulunduğu ve FETÖ/PY örgütünün yeni taktiğinin bu olduğunu belirtirken bu sene alımların yarı yarıya indiğini de duyurdu. Ancak alımların azalması ile kurumların personel alımlar yapmaya devam edeceği ve başta sağlık olmak üzere eğitim ile güvenlik alanları içinde personel alımlarına devam edileceğini açıkladı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.