Bir Erkeğin Sadece Sevdiği Kadına Yaptığı 8 Şey

Bir Erkeğin Sadece Sevdiği Kadına Yaptığı 8 Şey

Bir Erkeğin Sadece Sevdiği Kadına Yaptığı 8 Şey

Kadın erkek ilişkilerinde erkeğin gerçekten sevdiğini gösteren belirtiler vardır. Seven erkek yazımızda ki davranışları yapar ya da yapmaya çalışır. Eğer bunları yapmayan bir erkek arkadaşınız varsa, ilişkinizi bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var.
Yaşadığımız aşk ve ilişkiler hayattaki her anımıza bir anlam kazandırır ve bizler de bu anlamı birçok farklı şekilde sevdiğimiz kişiye gösteririz. Bu yalnızca hayatın olağan bir parçası değildir. Kadınların ve erkeklerin ilişkilerden aldığı haz farklıdır. Ancak iş sevgi ve ilgiye geldiğinde erkekler için sınırlar biraz fazladır ve genelde hislerini gizli tutarlar. Bu da size karşı hissettiklerinin ne kadar güçlü olduğunu ve bir sonraki adımı atmaya hazırlandığını gösterir.

1.Sizi iyi dinlerler
Erkekler her zaman baskın değildir. Baskın olmak aslında onlar için bırakmak istedikleri bir şeydir. Kendilerine hassas ve nazik davranılmasını isterler.

Eğer sizi seviyorsa sesinizdeki tutkuyu hisseder ve söylediğiniz bir kelimeyi bile kaçırmadan pür dikkat sizi dinler. Yapabileceğiniz tek şey ona önem taşıyan şeyler söylemek, kafasında neler geçtiğini sormaktır. Çünkü kendisini daha iyi anlayacak özel birine ihtiyaç duyar. Ve zamanla, söylediklerinizi uygular ve söylediklerinize saygı duyar.

2.Yeri geldiğinde sizin iyiliğiniz için sizinle tartışır
Bir çiçek daima açmış bir şekilde kalmaz ancak bizler ondan bir sonraki gün meyve vermesini umut ederiz. İlişki de böyledir, bazı zamanlar anlaşmazlıklar ve tartışmalar yaşanabilir. Ancak bir erkek sizinle seviyeli bir şekilde tartışıyorsa, ilişkiniz için daha güzel şeyleri yapıp sizi daha mutlu etmek istiyordur. Tartışmalar sanılanın aksine, verimli kullanıldığında ilişkileri için sağlıklıdır.

3. Kendini size göre ayarlamak ister
Sevildiğinizin en büyük işareti; onun önceliği olduğunuz ve hiçbir şeyin mutluluğunuza engel olamadığını anladığınız zamandır. Rahat ettiği şeyleri yapmak yerine sizi mutlu edecek şeyleri yapmayı tercih ederler. Size sürprizler yapar, sevdiğiniz şeyleri veya sevmediğiniz şeyleri sorar. Çünkü kendini size göre ayarlamak istiyordur.

4.Aşkınız için savaşır
İş erkeğin sevgisine geldiğinde sizi her ne sebeple olursa olsun kaybetmek istemez. Yalnızca sizinle birlikte olabilmek için tüm engelleri aşar ve sizinle olan her anını boşa harcamaz. Aşık bir erkek için, eğer sizi gerçekten hayatında istiyorsa, bahane diye bir şey yoktur.

5.Başarınızla gurur duyar
Eğer bir şeyler başardıysanız sizden çok o seviniyordur. Tıpkı bir annenin övündüğü gibi sizle övünür. İlişkide asla kıyaslamalar yapmaz. En küçük hayalinizi gerçekleştirmiş olsanız bile sanki kendisi kazanmış gibi sevinir.

6.Eksik yönlerinizi size asla yansıtmaz
Kötü günler olur, her zaman güzel görünmeyebilirsiniz. Mükemmel olmadığınızı bilirsiniz. Ancak sizi seven adam güzelliğinizde en ufak bir kusur bile bulmaz. Sizin ruhunuzu sever. Size karşı koşulsuz bir sevgi besler.

7. Ailenize ve arkadaşlarınıza önem verir
Aşık bir adam ilişkisini nasıl inşa edeceğini bilir. Eğer sizi seviyorsa kesinlikle ailenizi ve en yakın arkadaşlarınızı sorar. Ne söylediğinizi iyi dinler. Aileniz hakkında bir sıkıntınızı paylaştığınızda hemen çözümler arar.

8. Nazik tarafını göstermekten korkmaz

 
Erkekler korunmasız görünmeyi sevmezler. Zaaflarını kolay kolay açığa çıkarmazlar. Ancak sizi her şeyden çok seviyorsa her şeyi bir kenara bırakır. Önünüzde diz çökmek ve duygularını açık etmek ona kötü hissettirmez. Çünkü aşkınızın onu güçlendireceğini bilir.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum