Bonzaili mangalda flaş gelişme!

Bonzaili mangalda flaş gelişme!

Bonzaili mangalda flaş gelişme!

Bonzaili mangal faciasında hapis istemi
Üsküdar’da bahçesinde bulduğu bonzaiyi kekik sanıp mangalda pişirdiği etlere karıştırdığı ve 1 kişinin ölümüne sebebiyet verdiği gerekçesiyle şüpheli Aysel K., hakkında “taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma” suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

Üsküdar’da 19 Şubat 2017 tarihinde evine gelen yakınlarına mangal yapan Aysel K., bahçede bulduğu poşetin içerisindeki bitkiyi kekik sanıp mangalda kullanmıştı. Etten yiyen 9 kişi zehirlenerek hastaneye kaldırılmış, 1 kişi ise hayatını kaybetmişti. Olaya ilişkin yürütülen soruşturma tamamlanarak iddianame hazırlandı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, şüpheli Aysel K.’nin, eniştesi maktül Bayram Akdana, kız kardeşi H.A., yeğenleri N.A. ve A.A., annesi S.S., oğlu E.M., gelini Y.M. ve torunu İ.M.’yi evine davet ettiği anlatıldı. Yemek yemek için bahçede mangal yaptıklarının belirtildiği iddianamede, şüpheli Aysel K.’nin mutfaktan raftan aldığı ve içerisinde kekik olduğunu düşündüğü kavanozu ablası müşteki H.A.’ya vererek tavuk etlerini soslamasını istediği kaydedildi.


1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 8 KİŞİ YARALANDI

İddianamede, etleri pişirerek yiyenlerin zehirlenerek hastanelere kaldırıldıkları anlatılırken, maktül Bayram Akdana’nın tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği, diğer mağdur ve müştekilerin de yaralandıkları belirtildi.

TAVUK PARÇASI ÜZERİNDE BONZAİ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Maktül ve mağdurların yedikleri tavuk etlerinden alınan numuneler üzerinde yapılan kriminal inceleme raporuna göre, sadece ‘3’ ile numalandırılan yenilmiş tavuk parçası üzerinde halk arasında bonzai diye bilinen sentetik kannabinoidler sınıfından ‘ABD-FUBİNACA’ bazlı uyuşturucu madde olduğunun tespit edildiği vurgulandı. İddianamede, maktülün ölümünün uyuşturucu intoksikasyonu ve gelişen komplikasyonlar sonucu meydana geldiği kaydedildi.

2018 MEMUR - PERSONEL ALIMLARINI ANDROİD UYGULAMAMIZLA TELEFONUNUZA SİTE SİTE DOLAŞMADAN DİREK BİLDİRİMLE GÖNDERİYORUZ TIKLAYIN İNDİRİN TÜRKİYEDE İLK OLAN UYGULAMAMIZLA İŞ İLANLARINI KAÇIRMAYIN

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.