Böyle anne olmaz olsun

Böyle anne olmaz olsun

Böyle anne olmaz olsun

Kocasının spermlerini donduran kadın eşi öldükten sonra kayınvalidesiyle uğraşmak zorunda kaldı. Ölen adamın annesinin isteği herkesi şaşkına çeviridi.
Hayatımıza aldığımız kişiyi kaybetmek dünyanın en zor durumlarından biri olabilir. Enteresan bir hayatı olan kadın ise eşini kaybettikten sonra kayınvalidesinin istekleriyle uğraştı.

Spermlerini istedi
Reddit'te yaşayan bir kadının eşi bir hastalık nedeniyle hayatını kaybetti.

Bu durumdan sonra da onun ailesi ile yaşadıklarını anlattı. İsmini vermek istemeyen kadının, kayınvalidesi ile birlikte ölen eşinin spermi hakkında tartışmak zorunda kalmış. Eşi ölmeden önce, kanser hastası olduğu için kemoterapi alıyormuş. İlerde çocuk sahibi olmak zor olabileceği için de eşinin spermlerini dondurmuşlar.

Çift dondurdukları spermleri ise ileride çocuk sahibi olamazlarsa kullanacaklardı. Ancak kadının eşini kaybetmesinin ardından çocuk konusu da kapandı. Ancak kadının kayınvalidesi ölen oğlunun spermlerini isteyince konu bambaşka yerlere gitti.

Eşini kaybeden kadın, "Kocamın kanser olduğunu öğrendiğimiz zaman, kemoterapiden sonra çocuk sahibi olmak istersek diye spermlerini dondurduk. Tedavi süresince de ailesi hep yanımızdaydı yani sperm dondurma işlemini de biliyorlardı. Tedavisi sonuç vermedi ve bir süre sonra eşim hayatını kaybetti

Daha sonra ailesi bana spermi kullanıp kullanmayacağımı sordu, ben de kullanmayacağımı söyledim. Böyle olunca da spermin sahipliğini onlara devretmemi istediler, böylelikle torun sevebileceklerini söylediler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.