Bu geceye dikkat! Çok önemli uyarı geldi.

Bu geceye dikkat! Çok önemli uyarı geldi.

Bu geceye dikkat! Çok önemli uyarı geldi.

Bu geceye dikkat! Kritik hava durumu uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, gece saatlerinden itibaren İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yaptı.

Bugün Ege'nin kıyıları ve Marmara'nın güneyi ile Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer kuvvetli Lodosun esmesi bekleniyor.

Rüzgar hızının saatte 60 kilometreye kadar çıkması öngörülüyor. İzmir'de hava durumu, çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

Bu geceye dikkat! Kritik hava durumu uyarısı yapıldı.  İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'da gece  saatlerinden itibaren şiddetli fırtına bekleniyor. 

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Marmara  Bölgesi'nin doğusunda gece saatlerinden itibaren etkisini artırmaya başlayacak  güney ve güneybatılı (lodos) yönlerden rüzgarın, yarın akşam saatlerine kadar  İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'da, kuvvetli ve zaman zaman fırtına şeklinde  eseceği belirtildi.

Açıklamada, saatteki hızı 50-70 kilometre olması beklenen fırtına  nedeniyle vatandaşların ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direklerin  devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlenmeler gibi olumsuzluklara karşı  dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji'den gelen son bilgilere göre, yurdun batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege Bölgesinin kuzeyi ve batısı, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevreleri aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle sağanak, Kıyı Ege'de yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; Kıyı Ege ve Marmara'nın güneyi ile Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güney ve güneybatı (lodos) yönlerden yer yer kuvvetli (30-60 Km/saat) eseceği tahmin ediliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının Marmara ve Ege ile Karadeniz sahil kesiminde 4 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 

Ankara: Parçalı yer yer çok bulutlu - 19 
İstanbul: Çok bulutlu, sabah saatlerinde batısı ile akşam saatlerinden itibaren il geneli aralıklı sağanak yağışlı - 17 
İzmir: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı - 21 
Adana: Parçalı bulutlu - 26 
Antalya: Parçalı bulutlu - 23 
Samsun: Parçalı bulutlu - 17 
Trabzon: Az bulutlu - 18 
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu - 14 
Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu - 22 

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.