Bu kadar da olmaz

Bu kadar da olmaz

DİDEM SOYDAN'LA CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEK İSTEDİ! SOYDAN'DAN CEVAP!

Ünlü manken Didem Soydan, son günlerde paylaşımlarıyla magazin gündemine bomba etkisi yaratmaya devam ediyor. Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlü manken Didem Soydan'ın İnstagram hesabına takipçilerinden biri "seninle cinsel ilişkiye girmek istiyorum" yazdı. Didem Soydan takipçisine cevap vermeyi ihmal etmedi.
Ünlü manken Didem soydan Twitter ve İnstagram hesabını aktif olarak kullanması ile son zamanlara magazin gündeminden düşmüyor. İnstagram hesbaından takipçisinin yazdığı mesajı ifşa eden güzel manken, mesaja cevap vermeyi de ihmal etmedi.

 

MESAJLARINI İFŞA ETTİ
Instagram hesabını aktif olarak kullanan isimlerin başında gelen ünlü manken Didem Soydan, takipçilerinden gelen taciz mesajlarını ifşa etmeye devam ediyor. Soydan son olarak kendisine "Merhaba, nasılsın? Antalya'ya geliyor musun? Canım, hastayım sana. Seninle cinsel ilişkiye girmeden ölmek istemiyorum" diye mesaj atan bir erkek takipçisini ifşa etti.

GÜZEL MANKENDEN CEVAP
Takipçisinin attığı mesajı Instagram hesabından paylaşan Soydan, bir de "Kötü bir haberim var, benimle cinsel ilişkiye girmeden öleceksin" diyerek cevap verdi.

Soydan, geçtiğimiz haftalarda kendisine mesaj atarak "Büyük penis fetişiniz mi var?" diyen erkek takipçisine de cevap vererek "Ben anlamadım küçüğünün fetişi mi varmış. Yani kim küçüğünü sever ki neyse her seçime saygı falan" demişti. Ünlü mankenin bu cevabı ise magazin gündeminde günlerce konuşulmuştu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.