Bu şekilde doğdu! Doktor gerçeği açıkladı herkes şaşırdı !

Bu şekilde doğdu! Doktor gerçeği açıkladı herkes şaşırdı !

Bu şekilde doğdu! Doktor gerçeği açıkladı herkes şaşırdı !

Dylan beş yıl önce dünyaya geldiğinde doktorlar ve annesi bebekte bir anormallik gördü. Vücudunun büyük bölümü siyah lekelerle kaplıydı. Doktorlar, Dylan’ın annesi Kara’ya oğlunun birkaç operasyon geçirmesi gerektiğini söyledi.Dylan beş yıl önce dünyaya geldiğinde doktorlar ve annesi bebekte bir anormallik gördü. Vücudunun büyük bölümü siyah lekelerle kaplıydı.

Newsner'in haberine göre, bebeğe konulan konjenital melanositik nevüs tanısı nedeniyle bebeğin vücudunun % 80’i siyah lekelerle kaplıydı. Doktorlar, Dylan’ın annesi Kara’ya oğlunun birkaç operasyon geçirmesi gerektiğini söyledi.

Konjenital melanositik nevüs ile dünyaya gelen bebekler büyüdüklerinde cilt kanseri olabiliyor. Bu nedenle doğum izlerine dikkat etmekte fayda var. Dylan’ın sırtındaki leke çok büyüktü ve cerrahlar tamamını almak istiyorlardı. Ancak kolay bir operasyon olmayacaktı. Bebeğin vücudunun başka bir bölümünden alınan deri, sırtına nakledilecekti.

Vücuduna yapılan nakiller nedeniyle Dylan'ın cildinde şişlikler oluşmaya başladı. Şişlikler ne kadar büyük olursa o kadar iyiydi. Böylelikle buradan alınan deri sırtına nakledilebilecekti. Annesi Kara, Telegraph’a “Tek ümidimiz lekelerin büyümemesi. Büyümesi halinde cilt kanseri olma riski varmış. Her 3-6 ayda bir operasyon geçiriyor” dedi.

Kara, Telegraph’a “Hayatını daha iyi yaşayabilsin diye elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Oğlum her daim gülümsüyor ve beni çok mutlu ediyor. Hastanedeki doktor ve hemşireler de artık onu tanıyor. Hepsiyle çok iyi anlaşıyor” dedi.

Dylan diğer çocuklardan farklı olduğunun farkında. İnsanlar sık sık yolda durdurup ona hangi hastalığa sahip olduğunu soruyorlar. Dylan böyle doğduğunu söylemekle yetiniyor

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.