Bunalıma giren adam annesini kabloyla boğarak öldürdü

Bunalıma giren adam annesini kabloyla boğarak öldürdü

Bunalıma giren adam annesini kabloyla boğarak öldürdü

İzmir'in bayraklı ilçesinde annesiyle yaşayan 47 yaşındaki Ali Rıza Tosun, 79 yaşındaki annesi Sevdiye Tosun'u kabloyla boğarak öldürdükten sonra çok sayıda ilaç içip kendi boğazını ve bileklerini keserek hayatına son vermek istedi.. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ali Rıza T., polise verdiği ilk ifadesinde, 5 ay önce işten çıktığı için geçim sıkıntısı yaşadığını ve psikolojisinin bozulduğunu söylediği öğrenildi..

 
İzmir'in Bayraklı İlçesi, Gümüşpala Mahallesi'nde oğlu Ali Rıza Tosun (47) ile yaşayan 79 yaşındaki Sevdiye Tosun'dan haber alamayan komşuları eve gitti. Kapının açılmaması üzerine polise haber verildi.


Çilingir yardımıyla eve giren emniyet birimleri, anne ile oğlunu yerde kanlar içerisinde hareketsiz buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemede Sevdiye T'nin hayatını kaybettiği belirlendi.  Bileklerinde ve boynunda kesi izi olan Ali Rıza T. ise ambulansla Çiğli Bölge Eğitim Hastanesine kaldırıldı.


İŞSİZLİK, GEÇİM SIKINTISI VE BUNALIM..

Ali Rıza T.'nin hastanede polise verdiği ilk ifadesinde, 5 ay önce işten çıkarıldığı için geçim sıkıntısı yaşadığını ve psikolojisinin bozulduğunu, annesini kablo ile boğduğunu, ardından da çok sayıda ilaç içtikten sonra bileklerini ve boynunu keserek intihar girişiminde bulunduğunu söylediği öğrenildi.

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.